Artikel top billede

Lang sagsbehandlingstid spænder ben for GlobalConnect: Direktør har droppet flere oplagte opkøbmuligheder

Oplagte opkøbsmuligheder glider Global Connect af hænde på grund af lang sagsbehandling af et igangværende opkøb. "Det kan jeg godt ærgre mig lidt over," siger direktøren.

Alt imens direktør Christian Holm Christensen venter på, at opkøbet af Nianet bliver godkendt, har han flere gange måtte se til og lade oplagte opkøbsmuligheder passerer forbi.

Det skyldes lang sagsbehandlingstid hos Konkurrencestyrrelsen, siger han til ITWatch.

"Jeg har selvfølgelig haft nogen i kikkerten, hvor der er en prioritering som ledelse ved at sige, 'hvis vi nu får Nianet, så har vi ikke også kræfter til at opkøbe det her'. På dette marked står ingenting stille, så der er nogle andre, der har købt dem. Det kan jeg godt ærgre mig lidt over, for det ville jeg godt have haft," siger han til mediet.

I følge Christian Holm Christensen tager man i Konkurrencestyrrelsen sig god tid til at behandle GlobalConnects opkøb af Nianet, der nu har været 10 måneder undervejs.

Læs mere om det her: Fusion af Nianet og GlobalConnect trækker ud på nu ottende måned: “Jeg har det forfærdeligt,” siger direktør

Direktøren understreger dog, at han ikke har noget imod grundigheden.

Konkurrencestyrrelsen har ikke ønsket overfor at kommentere, hvornår sagen forventes afgjort.

Læs mere her: GlobalConnect leverer millionunderskud i det bedste år nogensinde
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere