Artikel top billede

Lang sagsbehandlingstid spænder ben for GlobalConnect: Direktør har droppet flere oplagte opkøbmuligheder

Oplagte opkøbsmuligheder glider Global Connect af hænde på grund af lang sagsbehandling af et igangværende opkøb. "Det kan jeg godt ærgre mig lidt over," siger direktøren.

Alt imens direktør Christian Holm Christensen venter på, at opkøbet af Nianet bliver godkendt, har han flere gange måtte se til og lade oplagte opkøbsmuligheder passerer forbi.

Det skyldes lang sagsbehandlingstid hos Konkurrencestyrrelsen, siger han til ITWatch.

"Jeg har selvfølgelig haft nogen i kikkerten, hvor der er en prioritering som ledelse ved at sige, 'hvis vi nu får Nianet, så har vi ikke også kræfter til at opkøbe det her'. På dette marked står ingenting stille, så der er nogle andre, der har købt dem. Det kan jeg godt ærgre mig lidt over, for det ville jeg godt have haft," siger han til mediet.

I følge Christian Holm Christensen tager man i Konkurrencestyrrelsen sig god tid til at behandle GlobalConnects opkøb af Nianet, der nu har været 10 måneder undervejs.

Læs mere om det her: Fusion af Nianet og GlobalConnect trækker ud på nu ottende måned: “Jeg har det forfærdeligt,” siger direktør

Direktøren understreger dog, at han ikke har noget imod grundigheden.

Konkurrencestyrrelsen har ikke ønsket overfor at kommentere, hvornår sagen forventes afgjort.

Læs mere her: GlobalConnect leverer millionunderskud i det bedste år nogensinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere