Mobilselskabet 3 haler ind på Telia: Har hentet 19.000 nye kunder i 2018

Omsætningen er faldet, men teleselskabet 3 fortsætter med at æde sig ind på Telia. Kun 150.000 mobilkunder skiller nu de to selskaber.

Danmarks fjerdestørste teleskab, 3, er godt i gang med at indhente sin nærmeste konkurrent, Telia, på kundefronten.

Mens Telia tabte 24.000 kunder i årets tre første måneder har 3, der også ejer lavprisselskabet Oister og mobilselskabet Zenji, fået 19.000 nye kunder siden nytår.

Du kan læse mere om Telias kunde-afgang her: Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal

Det betyder, at næsten 1,3 millioner kunder, nærmere bestemt 1.293.000, nu har mobilabonnement hos 3, der i alt har fået 81.000 nye kunder i løbet af det seneste år.

Ambitionen om 1,5 millioner mobilkunder
Efter Telias tab af 24.000 mobilkunder er selskabet nu nede på 1.455.000 mobilkunder. Dermed er det kun omkring 150.000 kunder, der skiller de to konkurrenter.

3 har desuden et mål om at overgå Telia, hvad angår antallet af kunder.

3's administrerende direktør, Morten Christiansen, har tidligere meldt ud, at målsætningen for 3 er at få 1,5 millioner kunder.

Det koster at få kunder
Stigningen i antallet af mobilkunder kan dog ikke aflæses på 3's indtjening fra januar til marts.

Omsætningen er faldet med 77 millioner kroner til 647 millioner, ligesom også driftsresultatet er gået ned fra 172 millioner kroner til 147 millioner kroner, en nedgang på 25 millioner kroner.

Indtjeningsmargenen er desuden faldet med en procent.

Efter 3 og Telia nu har løftet sløret for, hvordan de respektive selskaber er kommet fra start i 2018, vil telebranchens øjne nu hvile på det danske mobilmarkeds to største spillere, Telenor og TDC, der fremlægger kvartalsregnskaber henholdsvis 24. april og 3. maj.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


ESDH/ECM: Effektiv data- og dokumenthåndtering i din organisation

Den rigtige dokumenthåndtering er i den grad med til at sikre effektiviteten i din virksomhed. Det hjælper både din virksomhed og dine medarbejder til at spare tid, mindske risikoen for fejl og leve op til gældende regler. Få svar på hvilke arbejdsprocesser, der med fordel kan digitaliseres først.

20. oktober 2020 | Læs mere


Computerworld
Tesla ramt af omfattende it-nedbrud: Brugere kan ikke låse bilen op via appen
Tesla ramt af store tekniske vanskeligheder, der har fået interne og eksterne systemer til at gå ned. Tesla-ejere har ikke kunne forbindes til bilerne via appen.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Find den rette model til din organisation: Ny guide til outsourcing er fyldt med tips & tricks
Mængden af outsourcede it-opgaver er steget støt over de sidste 10 år. Det giver mening, for samtidig er kompleksitet og forretningens forventninger til hastighed også steget. Men outsourcing er også et strategisk valg. For skal du hyre direkte, gennem en leverandør eller skabe dit eget sourcingselskab? Og hvad er fordele - og ulemper ved hver model? Det får du en række konkrete bud på hvor 5 relationship modeller og 3 prismodeller gennemgås og evalueres.