Artikel top billede

Foto: Jason Corey / Unsplash

Nu vil Amazon til at levere pakker direkte i dit bagagerum ... og du behøver ikke engang være ved bilen

Grænser lader til at være et fjernt begreb i Silicon Valley, hvor der i øjeblikket dagligt kommer nyheder om vilde projekter. Denne gang er det Amazon, der er parate til at levere pakker direkte i bagagerummet i kundernes biler.

Alt imens du går og fylder kurven med varer eller kigger på ny vinterfrakke i et stormagasin, lister en mand rundt ude ved din bil på parkeringspladsen.

Det lyder umiddelbart ikke særligt betryggende, men i fremtiden kan det blive helt normalt.

Amazon, der for øjeblikket lader til at være her, der og alle vegne, er nemlig parat til levere pakker direkte i bagagerummet på kundernes biler. Det skriver techmediet The Verge.

Pakkeuddeleren forbinder sig simpelthen via en app til teknologi i bilen og kan derigennem låse sig selv ind. Det kræver dog, at bilen er udstyret med en særlig form for teknologi, hvilket betyder, at det i første omgang kun er biler fra Volvo og General Motors-koncernen med færre end tre år på indregistreringsattesten, der kan gøre brug af løsningen.

Derudover er der en del andre betingelser, der skal være opfyldt for, at du som forbruger kan åbne bagklappen og finde din pakke i bagagerummet. Løsningen er allerede nu - efter en testperiode på et halvt år i Californien og Washington State - rullet ud i 37 amerikanske byer. Det vides dog ikke, om og i givet fald hvornår løsningen kommer til Europa.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere