Artikel top billede

Jonathan Løw er foredragsholder og forfatter - og gæst i denne episode af Tech fra toppen.

Drop tilfredshedsmålingerne og sats på passionerede medarbejdere - hør hvordan i Tech fra Toppen

Tech fra Toppen: Tilfredshedsmålinger er dødsyge og skal afskaffes. Skal vi måle på noget skal det være passion og engagement. Det er budskabet fra foredragsholder Jonathan Løw, som er gæst i Tech fra Toppen - hvor der skilles skarpt på hvordan du skaber passionerede medarbejdere og kollegaer.

Arbejder du i et dansk firma længe nok, har du sandsynligvis bestilt eller deltaget i en tilfredshedsmåling.

Men spørger du foredragsholder, iværksætter og forfatter Jonathan Løw, er tilfredshed et dødssygt parameter at måle på.

For hvornår, som han spørger, har den slags målinger, hvor folk fortæller om, hvorvidt de er tilfredse med kantineordningen eller hævesænke-bordene, nogensinde skabt noget som helst nyt eller innovativt?

I stedet argumenterer Jonathan Løw for, at vi skal arbejde med passionen - både som leder og som medarbejder. Samtidig understreger han, at it-ledere skal blive bedre til at måle passionen i andet end timer lagt på jobbet.

Opgøret med tilfredshed og jagten på den passionerede medarbejder er derfor emnet i den sjette episode af Tech fra Toppen, en podcast fra Computerworld om ledelse, teknologi og forretning.

Du kan høre Jonathan Løws bud på hvad du gør som leder i podcasten som du kan høre herunder eller finde på iTunes eller RSS.

Du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.

Lyt til mere: Du kan finde alle episoder af podcasten her