Jonathan Løw er foredragsholder og forfatter - og gæst i denne episode af Tech fra toppen.

Drop tilfredshedsmålingerne og sats på passionerede medarbejdere - hør hvordan i Tech fra Toppen

Tech fra Toppen: Tilfredshedsmålinger er dødsyge og skal afskaffes. Skal vi måle på noget skal det være passion og engagement. Det er budskabet fra foredragsholder Jonathan Løw, som er gæst i Tech fra Toppen - hvor der skilles skarpt på hvordan du skaber passionerede medarbejdere og kollegaer.

Arbejder du i et dansk firma længe nok, har du sandsynligvis bestilt eller deltaget i en tilfredshedsmåling.

Men spørger du foredragsholder, iværksætter og forfatter Jonathan Løw, er tilfredshed et dødssygt parameter at måle på.

For hvornår, som han spørger, har den slags målinger, hvor folk fortæller om, hvorvidt de er tilfredse med kantineordningen eller hævesænke-bordene, nogensinde skabt noget som helst nyt eller innovativt?

I stedet argumenterer Jonathan Løw for, at vi skal arbejde med passionen - både som leder og som medarbejder. Samtidig understreger han, at it-ledere skal blive bedre til at måle passionen i andet end timer lagt på jobbet.

Opgøret med tilfredshed og jagten på den passionerede medarbejder er derfor emnet i den sjette episode af Tech fra Toppen, en podcast fra Computerworld om ledelse, teknologi og forretning.

Du kan høre Jonathan Løws bud på hvad du gør som leder i podcasten som du kan høre herunder eller finde på iTunes eller RSS. Du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.

Lyt til mere: Du kan finde alle episoder af podcasten herYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sådan tager du kontrollen over dine Office 365 data
Moderne SaaS applikationer såsom Microsoft Office 365 giver flere fordele fremfor den traditionelle softwaremodel, som mange forretningskunder benytter sig af. Den øgede fleksibilitet i den cloud-baserede licensering og tilgængeligheden af shared cloud storage, skaber en ny række udfordringer når det kommer til data management. I dette white paper kigger vi på, hvad du skal gøre for at beskytte og kontrollere dine Office 365 data.