Jonathan Løw er foredragsholder og forfatter - og gæst i denne episode af Tech fra toppen.

Drop tilfredshedsmålingerne og sats på passionerede medarbejdere - hør hvordan i Tech fra Toppen

Tech fra Toppen: Tilfredshedsmålinger er dødsyge og skal afskaffes. Skal vi måle på noget skal det være passion og engagement. Det er budskabet fra foredragsholder Jonathan Løw, som er gæst i Tech fra Toppen - hvor der skilles skarpt på hvordan du skaber passionerede medarbejdere og kollegaer.

Arbejder du i et dansk firma længe nok, har du sandsynligvis bestilt eller deltaget i en tilfredshedsmåling.

Men spørger du foredragsholder, iværksætter og forfatter Jonathan Løw, er tilfredshed et dødssygt parameter at måle på.

For hvornår, som han spørger, har den slags målinger, hvor folk fortæller om, hvorvidt de er tilfredse med kantineordningen eller hævesænke-bordene, nogensinde skabt noget som helst nyt eller innovativt?

I stedet argumenterer Jonathan Løw for, at vi skal arbejde med passionen - både som leder og som medarbejder. Samtidig understreger han, at it-ledere skal blive bedre til at måle passionen i andet end timer lagt på jobbet.

Opgøret med tilfredshed og jagten på den passionerede medarbejder er derfor emnet i den sjette episode af Tech fra Toppen, en podcast fra Computerworld om ledelse, teknologi og forretning.

Du kan høre Jonathan Løws bud på hvad du gør som leder i podcasten som du kan høre herunder eller finde på iTunes eller RSS. Du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.

Lyt til mere: Du kan finde alle episoder af podcasten herYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Sådan ser det intelligente drømmekontor ud: Her kæmper 240 mennesker om 150 siddepladser - og de elsker det
I Polys kontor er det lykkedes at klemme 240 ansatte i et kontor med 150 siddepladser. Aligevel er medarbejdertilfredsheden er i den absolutte superliga.
Computerworld
Her er Kinas næste stjernemobil: Huawei P30
Seneste lækkede detaljer om Huaweis næste toptelefon, Huawei P30, lader ikke meget tilbage til fantasien.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Få en personlig demo af det moderne intranet anno 2019
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Er et nyt intranet på virksomhedens tegnebræt for 2019 er dette din mulighed for at få en personlig demo af Colibo.