Artikel top billede

Twitter vender skuden: Nu begynder selskabet at tjene penge

60 millioner dollar står der på bundlinjen hos Twitter efter årets første kvartal. Det sociale medie, der tidligere har haft store problemer med at tjene penge, formår dermed at lave overskud for andet kvartal i træk.

Twitter har i årevis leveret det ene underskud efter det andet, men det sociale medie har nu vendt den synkende skude i forhold til selskabets bundlinje.

For andet kvartal i træk præsenterer Twitter et overskud.

Denne gang lyder de sorte tal på 61 millioner dollar, svarende til mere end 370 millioner kroner.

For et år siden tabte Twitter et lignende beløb i den samme periode, og derfor vækker resultatet også stor glæde hos selskabets administrerende direktør, Jack Dorsey.

"Første kvartal var en stærk start på året. Vi øgede vores publikum og engagement, hvor vi for andet kvartal leverede tocifrede vækstrater i antallet af daglige, aktive brugere. Vi er glade for at kunne melde om vækst i alle regioner og produktkategorier," skriver han i kvartalsregnskabet.

Fremgang på flere fronter

Jack Dorseys meldinger dækker over, at Twitter har vist fremgang på flere parametre.

Selskabets samlede omsætning steg til 665 millioner dollar, hvilket svarer til lidt over 4 milliarder kroner, ligesom antallet af brugere, der var aktive mindst én gang om måneden, steg til 336 millioner.

I forhold til det sidste kvartal af 2017 fik Twitter desuden seks millioner nye aktive brugere og de fem millioner af dem kom fra andre markeder end det amerikanske.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere