Artikel top billede

Twitter vender skuden: Nu begynder selskabet at tjene penge

60 millioner dollar står der på bundlinjen hos Twitter efter årets første kvartal. Det sociale medie, der tidligere har haft store problemer med at tjene penge, formår dermed at lave overskud for andet kvartal i træk.

Twitter har i årevis leveret det ene underskud efter det andet, men det sociale medie har nu vendt den synkende skude i forhold til selskabets bundlinje.

For andet kvartal i træk præsenterer Twitter et overskud.

Denne gang lyder de sorte tal på 61 millioner dollar, svarende til mere end 370 millioner kroner.

For et år siden tabte Twitter et lignende beløb i den samme periode, og derfor vækker resultatet også stor glæde hos selskabets administrerende direktør, Jack Dorsey.

"Første kvartal var en stærk start på året. Vi øgede vores publikum og engagement, hvor vi for andet kvartal leverede tocifrede vækstrater i antallet af daglige, aktive brugere. Vi er glade for at kunne melde om vækst i alle regioner og produktkategorier," skriver han i kvartalsregnskabet.

Fremgang på flere fronter

Jack Dorseys meldinger dækker over, at Twitter har vist fremgang på flere parametre.

Selskabets samlede omsætning steg til 665 millioner dollar, hvilket svarer til lidt over 4 milliarder kroner, ligesom antallet af brugere, der var aktive mindst én gang om måneden, steg til 336 millioner.

I forhold til det sidste kvartal af 2017 fik Twitter desuden seks millioner nye aktive brugere og de fem millioner af dem kom fra andre markeder end det amerikanske.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere