Artikel top billede

Foto: Nykredit (Foto: Nykredit)

Nykredits CIO har skarpt fokus på at holde igen med partnerskaberne: "Alle kan få det til at se ud som om, at man er agil på den korte bane"

Interview. Partnerskaber med fintech-virksomheder giver Nykredit innovationsimpulser og inspiration til medarbejderne. Alligevel holder it-chefen igen med at indgå alt for mange partnerskaber.

Premium Kun for abonnenter
I sækkestole og ved indiske Tuk Tuk-knallerter, der er indrettet som kaffemaskiner, gentænkes verden, som vi kender den i dag. Unge iværksættere udfordrer med iver måden at drive bank på og måden at investere på.

Det lokker de store aktører ud fra deres glaskasser med havudsigt. De vil inspireres og få rusket op i tankerne om, hvordan de skal drive deres forretning i fremtiden.

Men det er en hårfin balancegang. Med for mange partnerskaber bliver det en it-mæssig rodebutik, hvis man ikke har øje på sin arkitektur. Sådan lyder advarslen fra Jesper Andersen, der er CIO hos Nykredit.

"Jeg har den holdning, at alle kan få det til at se ud som om, at man er agil på den korte bane. Man laver 25 partnerskaber, og det ser spændende ud, men så sander man til. Hvis man skal være agil på den lange bane, så skal man være skarp på sin arkitektur."