Artikel top billede

Ny plan kan være på trapperne: Apple vil udbetale enorme 612 milliarder kroner til sine ejere

Apple kan være på vej med en række gigantiske udbetaling til sine ejere, som - måske - kan se frem til at skulle dele mindst 612 milliarder kroner over de kommende år.

Apple kan være på trapperne med en rekordstor udbetaling på mindst 100 milliarder dollar - 612 milliarder kroner - til sine aktionærer.

Sådan lyder vurderingen fra en række analytikere i Financial Times forud for offentliggørelsen af Apples regnskab i morgen tirsdag.

Ifølge analytikerne skal den rekordstore udbetaling ikke mindst fungere som et slags plaster på såret overfor investorer, som er bekymrede over den globale afmatning i smartphone-salget.

Det kan du læse mere om her: Mobilsalget falder for første gang nogensinde: To producenter haler kraftigt ind på Apple og Samsung

Apple har i årevis været et af de selskaber i verden, som har ligget inde med flest penge.

Det kan du læse mere om her: Vild rekord: Apple har 1,7 billioner kroner kontant på bankbogen - hvad skal der ske med alle de penge?

Selskabet meddelte for et par måneder siden, at det havde planer om at reducere mængden af kontanter (dengang 163 milliarder dollar) i kølvandet på USA’s præsident Donald Trumps nye skatteregler.

Og det er altså størstedelen af denne cash pile, som analytikere nu forventer, at Apple over de kommende år gradvist vil udbetale til aktionærerne.

Læs også:

Apple skruer kraftigt ned for iPhone X-produktionen: Forbrugerne synes den er for dyr

Apple og Facebook løber fra skatte-regningen: Danmark går glip af fem milliarder kroner om året




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere