Artikel top billede

Ny plan kan være på trapperne: Apple vil udbetale enorme 612 milliarder kroner til sine ejere

Apple kan være på vej med en række gigantiske udbetaling til sine ejere, som - måske - kan se frem til at skulle dele mindst 612 milliarder kroner over de kommende år.

Apple kan være på trapperne med en rekordstor udbetaling på mindst 100 milliarder dollar - 612 milliarder kroner - til sine aktionærer.

Sådan lyder vurderingen fra en række analytikere i Financial Times forud for offentliggørelsen af Apples regnskab i morgen tirsdag.

Ifølge analytikerne skal den rekordstore udbetaling ikke mindst fungere som et slags plaster på såret overfor investorer, som er bekymrede over den globale afmatning i smartphone-salget.

Det kan du læse mere om her: Mobilsalget falder for første gang nogensinde: To producenter haler kraftigt ind på Apple og Samsung

Apple har i årevis været et af de selskaber i verden, som har ligget inde med flest penge.

Det kan du læse mere om her: Vild rekord: Apple har 1,7 billioner kroner kontant på bankbogen - hvad skal der ske med alle de penge?

Selskabet meddelte for et par måneder siden, at det havde planer om at reducere mængden af kontanter (dengang 163 milliarder dollar) i kølvandet på USA’s præsident Donald Trumps nye skatteregler.

Og det er altså størstedelen af denne cash pile, som analytikere nu forventer, at Apple over de kommende år gradvist vil udbetale til aktionærerne.

Læs også:

Apple skruer kraftigt ned for iPhone X-produktionen: Forbrugerne synes den er for dyr

Apple og Facebook løber fra skatte-regningen: Danmark går glip af fem milliarder kroner om året
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere