Artikel top billede

Ny plan kan være på trapperne: Apple vil udbetale enorme 612 milliarder kroner til sine ejere

Apple kan være på vej med en række gigantiske udbetaling til sine ejere, som - måske - kan se frem til at skulle dele mindst 612 milliarder kroner over de kommende år.

Apple kan være på trapperne med en rekordstor udbetaling på mindst 100 milliarder dollar - 612 milliarder kroner - til sine aktionærer.

Sådan lyder vurderingen fra en række analytikere i Financial Times forud for offentliggørelsen af Apples regnskab i morgen tirsdag.

Ifølge analytikerne skal den rekordstore udbetaling ikke mindst fungere som et slags plaster på såret overfor investorer, som er bekymrede over den globale afmatning i smartphone-salget.

Det kan du læse mere om her: Mobilsalget falder for første gang nogensinde: To producenter haler kraftigt ind på Apple og Samsung

Apple har i årevis været et af de selskaber i verden, som har ligget inde med flest penge.

Det kan du læse mere om her: Vild rekord: Apple har 1,7 billioner kroner kontant på bankbogen - hvad skal der ske med alle de penge?

Selskabet meddelte for et par måneder siden, at det havde planer om at reducere mængden af kontanter (dengang 163 milliarder dollar) i kølvandet på USA’s præsident Donald Trumps nye skatteregler.

Og det er altså størstedelen af denne cash pile, som analytikere nu forventer, at Apple over de kommende år gradvist vil udbetale til aktionærerne.

Læs også:

Apple skruer kraftigt ned for iPhone X-produktionen: Forbrugerne synes den er for dyr

Apple og Facebook løber fra skatte-regningen: Danmark går glip af fem milliarder kroner om året
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere