Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal /)

Systematic øjner eksport-eventyr efter kæmpeordre i Region Syddanmark

Systematic-direktør Michael Holm øjner store eksport-muligheder, efter selskabet mandag vandt det store EPJ-udbud i Region Syddanmark.

Systematic vandt mandag aften udbuddet om levering af Region Syddanmarks store EPJ-system over de kommende år.

Ordren betyder, at Systematic nu står for EPJ-systemerne i både Region Syddanmark, Region Midtjylland og en del af Region Nordjylland.

I kølvandet på den nye ordre rettet selskabet nu blikket mod eksport-markeder, fortæller administrerende direktør Michael Holm til ITWatch.

“Det kunne eksempelvis være Holland, Skotland og måske Canada og Australien. Potentialet er stort, men vi taler ikke 30 lande. Måske fem-otte lande, men vi er nødt til at sigte mod markeder, hvor sundhedsmodellen ligner den danske,” siger direktøren.

Læs også:

Systematic vinder kæmpeordre efter uskønt forløb: Skal levere kæmpe EPJ-løsning til Region Syddanmark

Regionsformand forudser opdeling af Danmark: Vestdanmark samler sig om Systematics løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere