Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal /)

Systematic øjner eksport-eventyr efter kæmpeordre i Region Syddanmark

Systematic-direktør Michael Holm øjner store eksport-muligheder, efter selskabet mandag vandt det store EPJ-udbud i Region Syddanmark.

Systematic vandt mandag aften udbuddet om levering af Region Syddanmarks store EPJ-system over de kommende år.

Ordren betyder, at Systematic nu står for EPJ-systemerne i både Region Syddanmark, Region Midtjylland og en del af Region Nordjylland.

I kølvandet på den nye ordre rettet selskabet nu blikket mod eksport-markeder, fortæller administrerende direktør Michael Holm til ITWatch.

“Det kunne eksempelvis være Holland, Skotland og måske Canada og Australien. Potentialet er stort, men vi taler ikke 30 lande. Måske fem-otte lande, men vi er nødt til at sigte mod markeder, hvor sundhedsmodellen ligner den danske,” siger direktøren.

Læs også:

Systematic vinder kæmpeordre efter uskønt forløb: Skal levere kæmpe EPJ-løsning til Region Syddanmark

Regionsformand forudser opdeling af Danmark: Vestdanmark samler sig om Systematics løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere