Artikel top billede

Systematic øjner eksport-eventyr efter kæmpeordre i Region Syddanmark

Systematic-direktør Michael Holm øjner store eksport-muligheder, efter selskabet mandag vandt det store EPJ-udbud i Region Syddanmark.

Systematic vandt mandag aften udbuddet om levering af Region Syddanmarks store EPJ-system over de kommende år.

Ordren betyder, at Systematic nu står for EPJ-systemerne i både Region Syddanmark, Region Midtjylland og en del af Region Nordjylland.

I kølvandet på den nye ordre rettet selskabet nu blikket mod eksport-markeder, fortæller administrerende direktør Michael Holm til ITWatch.

“Det kunne eksempelvis være Holland, Skotland og måske Canada og Australien. Potentialet er stort, men vi taler ikke 30 lande. Måske fem-otte lande, men vi er nødt til at sigte mod markeder, hvor sundhedsmodellen ligner den danske,” siger direktøren.

Læs også:

Systematic vinder kæmpeordre efter uskønt forløb: Skal levere kæmpe EPJ-løsning til Region Syddanmark

Regionsformand forudser opdeling af Danmark: Vestdanmark samler sig om Systematics løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere