Artikel top billede

GlobalConnect klar til storsatsning i Tyskland - investerer flere milliarder kroner

Fiberselskabet GlobalConnect klar til milliard-satsning i Tyskland.

GlobalConnect er gør klar til et stort fremstød i Tyskland, hvor selskabet fornylig har færdiggjort et stort infrastrukturprojekt til en halv milliard kroner.

Forude venter yderligere investeringer i anlægsarbejder og lignende på op mod to milliarder kroner.

Det fortæller direktør Christian Holm Christensen til ITWatch.

“Vi har netop lavet en stor ring af fiberbackbone. Den er færdiggjort i det nordlige Tyskland, et område, der er fire-fem gange størrelsen af Danmark og dækker godt 20 millioner mennesker," siger han.

Ringen dækker fra Berlin over Hannover til Hamburg. Nu er selskabet klart til at gå efter de lokale erhvervskunder og forventer at komme til at spille en 'signifikant rolle' på markedet i løbet af nogle år.

Læs også:

Lang sagsbehandlingstid spænder ben for GlobalConnect: Direktør har droppet flere oplagte opkøbmuligheder

GlobalConnect leverer millionunderskud i det bedste år nogensinde

Fusion af Nianet og GlobalConnect trækker ud på nu ottende måned: “Jeg har det forfærdeligt,” siger direktør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere