BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Regionsrådsformand vil have undersøgt pris på Sundhedsplatformen: Har kostet 700 millioner, mens Region Syddanmarks nye system koster 250 millioner

Region Sjælland vil have undersøgt hvorfor regionen har betalt 700 millioner kroner for Sundhedsplatformen, mens Region Syddanmarks nye EPJ-system fra Systematic blot koster 250 millioner kroner.

Formand for regionsrådet i Region Sjælland, Heino Knudsen (S), vil have undersøgt, hvordan det kan være, at Region Sjælland har betalt 700 millioner for sin Sundhedsplatformen til NNIT og Epic, mens Region Syddanmark skal betale 250 millioner kroner til Systematic for sit nye EPJ-system, skriver DR.

“Jeg tror, der er en lang række funktioner, som skiller sig ud ved vores system, men da jeg ikke kender Region Syddanmarks system, skal jeg ikke gøre mig til ekspert i det. Derfor er det også noget af det, jeg har bedt administrationen om at give mig en opdatering på,” siger han til DR.

Region Syddanmark valgte for godt en uge siden Systematic som leverandør af sit nye EPJ-system efter et noget broget forløb, hvor regionen blandt andet er blevet beskyldt for at have tilrettelagt udbuddet, så netop Systematic har haft fordel.

Du kan læse mere om det her: Systematic vinder kæmpeordre efter uskønt forløb: Skal levere stor EPJ-løsning til Region Syddanmark.

Ordren er på indtil videre 250 millioner kroner, som er prisen for anskaffelse og implementering af systemet.

Hertil kommer de løbende driftsomkostninger over de otte år, som kontrakten indtil videre gælder.

Det fik for få dage siden Region Syddanmark til glædesstrålende at fortælle Computerworld, at prisen blev langt lavere end ventet.

Regionen havde nemlig estimeret med en pris på en milliard kroner plus moms.

Men regionen har altså indtil videre kunne nøjes med at bevilge 252 millioner kroner til anskaffelsen af systemet.

Det kan du læse mere om her: EPJ-løsning i Region Syddanmark bliver langt billigere end ventet: "Vi har fået et endnu bedre tilbud, end vi havde turde håbe på".

Region Syddanmark valgte ret tidligt i forløbet at sige nej til Epic og NNIT og Sundhedsplatformen.

Det kan du læse mere om her: Region Syddanmark fastslår trods virak og afsløringer: NNIT og Epic endegyldigt ude i milliardudbud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere