Artikel top billede

Direktør hos Stibo Systems stopper: Jagten på ny afløser er i gang

Direktør, Mikael Lyngsø, der været i Stibo Systems i mere end 25 år, har besluttet at forlade posten. Midlertidig afløser er på plads ind til en ny direktør er fundet.

Direktør for Stibo Systems, Mikael Lyngsø, har valgt at sige sin stilling op.

"Mikael Lyngsø har været i selskabet i mere end 25 år, og han har ønsket at prøve noget nyt. Det er jeg ked af," siger Stibo Systems bestyrelsesformand Hans O. Damgaard til ITWatch.

Ind til en ny afløser er fundet, erstattes Mikael Lyngsø af finansdirektør, Jesper Ejlersen, fortæller bestyrelseformanden til ITWatch.

Transformation har kostet på bundlinjen

Stibo Systems har omkring 500 ansatte, og har været igennem en større transformation til en abonnementsbaseret model. Firmaet udvikler de såkaldte Master Data Management-systemer (MDM).

Regnskabet for hele Stibo-koncernen viste senest et dyk i omsætningen på 10 procent, mens indtjeningen faldt med 86 procent i forhold året før.

Bestyrelsesformanden oplyser overfor ITWatch, at Mikael Lyngsøs fratrædelse ikke har noget at gøre med seneste års fald i indtjening, og fortæller, at der er fremgang i næste regnskab.

Læs mere her: Stormer frem: Dansk it-firma scorer millionkontrakt

Hos Stibo pegede direktør Hans O. Damgaard dengang på, at årsagen til den pludselige tilbagegang skulle findes hos Stibo Systems, der oplever en skærpet konkurrence, prisfald og samtidigt har foretaget en række investeringer i virksomheden.

Det kan du læse mere om her:Stibo Systems ramt af dramatisk fald i indtjeningen: "Det er sket overraskende hurtigt og voldsomt"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere