Artikel top billede

Direktør hos Stibo Systems stopper: Jagten på ny afløser er i gang

Direktør, Mikael Lyngsø, der været i Stibo Systems i mere end 25 år, har besluttet at forlade posten. Midlertidig afløser er på plads ind til en ny direktør er fundet.

Direktør for Stibo Systems, Mikael Lyngsø, har valgt at sige sin stilling op.

"Mikael Lyngsø har været i selskabet i mere end 25 år, og han har ønsket at prøve noget nyt. Det er jeg ked af," siger Stibo Systems bestyrelsesformand Hans O. Damgaard til ITWatch.

Ind til en ny afløser er fundet, erstattes Mikael Lyngsø af finansdirektør, Jesper Ejlersen, fortæller bestyrelseformanden til ITWatch.

Transformation har kostet på bundlinjen

Stibo Systems har omkring 500 ansatte, og har været igennem en større transformation til en abonnementsbaseret model. Firmaet udvikler de såkaldte Master Data Management-systemer (MDM).

Regnskabet for hele Stibo-koncernen viste senest et dyk i omsætningen på 10 procent, mens indtjeningen faldt med 86 procent i forhold året før.

Bestyrelsesformanden oplyser overfor ITWatch, at Mikael Lyngsøs fratrædelse ikke har noget at gøre med seneste års fald i indtjening, og fortæller, at der er fremgang i næste regnskab.

Læs mere her: Stormer frem: Dansk it-firma scorer millionkontrakt

Hos Stibo pegede direktør Hans O. Damgaard dengang på, at årsagen til den pludselige tilbagegang skulle findes hos Stibo Systems, der oplever en skærpet konkurrence, prisfald og samtidigt har foretaget en række investeringer i virksomheden.

Det kan du læse mere om her:Stibo Systems ramt af dramatisk fald i indtjeningen: "Det er sket overraskende hurtigt og voldsomt"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere