Artikel top billede

Direktør hos Stibo Systems stopper: Jagten på ny afløser er i gang

Direktør, Mikael Lyngsø, der været i Stibo Systems i mere end 25 år, har besluttet at forlade posten. Midlertidig afløser er på plads ind til en ny direktør er fundet.

Direktør for Stibo Systems, Mikael Lyngsø, har valgt at sige sin stilling op.

"Mikael Lyngsø har været i selskabet i mere end 25 år, og han har ønsket at prøve noget nyt. Det er jeg ked af," siger Stibo Systems bestyrelsesformand Hans O. Damgaard til ITWatch.

Ind til en ny afløser er fundet, erstattes Mikael Lyngsø af finansdirektør, Jesper Ejlersen, fortæller bestyrelseformanden til ITWatch.

Transformation har kostet på bundlinjen

Stibo Systems har omkring 500 ansatte, og har været igennem en større transformation til en abonnementsbaseret model. Firmaet udvikler de såkaldte Master Data Management-systemer (MDM).

Regnskabet for hele Stibo-koncernen viste senest et dyk i omsætningen på 10 procent, mens indtjeningen faldt med 86 procent i forhold året før.

Bestyrelsesformanden oplyser overfor ITWatch, at Mikael Lyngsøs fratrædelse ikke har noget at gøre med seneste års fald i indtjening, og fortæller, at der er fremgang i næste regnskab.

Læs mere her: Stormer frem: Dansk it-firma scorer millionkontrakt

Hos Stibo pegede direktør Hans O. Damgaard dengang på, at årsagen til den pludselige tilbagegang skulle findes hos Stibo Systems, der oplever en skærpet konkurrence, prisfald og samtidigt har foretaget en række investeringer i virksomheden.

Det kan du læse mere om her:Stibo Systems ramt af dramatisk fald i indtjeningen: "Det er sket overraskende hurtigt og voldsomt"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere