Artikel top billede

Obama skal lave film og serier for Netflix

Det tidligere amerikanske præsidentpar springer nu som historiefortællere på Netflix. Obama-parret skal producere film, dokumentarer og serier for verdens største streamingproducent.

Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama skal sammen med sin kone, Michelle Obama, producere film, dokumentarer og serier for Netflix.

Den verdensomspændende streamingtjeneste har nemlig skrevet kontakt med ægteparret, der skal lave levere indhold til Netflix gennem parrets produktionsselskab Higher Ground Productions

Det oplyser Netflix i en meddelse.

"En af de simple glæder i vores tid i offentlig tjeneste var at komme tæt på så mange fascinerende mennesker fra alle samfundslag og at hjælpe dem med at dele deres oplevelser med et større publikum. Derfor er Michelle og jeg glade for at indgå i et partnerskab med Netflix. Vi håber på at kultivere og fremme de talenfulde, inspirerende og kreative stemmer, der er i stand til at fremme større empati og forståelse mellem mennesker, så vi kan hjælpe dem med at dele deres historier med hele verden, lyder det fra Barack Obama.

Han bakkes op af sin kone.

"Barack og jeg har altid troet på styrken i historiefortællinger som inspiration, der kan få os til at tænke anderledes om den omkringliggende verden og til at åbne vores sind og hjerter mod andre. Netflix er en naturlig platform for den slags historier, vi ønsker at dele, og vi ser frem til dette spændende partnerskab," siger Michelle Obama i meddelelsen fra Netflix.

125 millioner abonnenter må vente på det første indhold

Netflix har 125 millioner abonnenter på verdensplan, men vil ikke oplyse, hvornår kunderne kan forvente det at se det første indhold fra Obama-parret, ligesom de yderligere detaljer i kontrakten heller ikke fremgår af meddelsen fra Netflix.

"Barack og Michelle Obama er blandt de mest respekterede og anerkendte offentlige figurer i verden, og de har en unik position til at udforske og fremhæve historier fra de folk, der gør en forskel i deres samfund, samt stræber efter at ændre verden til det bedre. Vi er utroligt stolte over, at de har valgt Netflix som platform til at fortælle deres formidable historier," lyder det fra Netflixs CCO, Ted Sarandos.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere