Artikel top billede

Obama skal lave film og serier for Netflix

Det tidligere amerikanske præsidentpar springer nu som historiefortællere på Netflix. Obama-parret skal producere film, dokumentarer og serier for verdens største streamingproducent.

Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama skal sammen med sin kone, Michelle Obama, producere film, dokumentarer og serier for Netflix.

Den verdensomspændende streamingtjeneste har nemlig skrevet kontakt med ægteparret, der skal lave levere indhold til Netflix gennem parrets produktionsselskab Higher Ground Productions

Det oplyser Netflix i en meddelse.

"En af de simple glæder i vores tid i offentlig tjeneste var at komme tæt på så mange fascinerende mennesker fra alle samfundslag og at hjælpe dem med at dele deres oplevelser med et større publikum. Derfor er Michelle og jeg glade for at indgå i et partnerskab med Netflix. Vi håber på at kultivere og fremme de talenfulde, inspirerende og kreative stemmer, der er i stand til at fremme større empati og forståelse mellem mennesker, så vi kan hjælpe dem med at dele deres historier med hele verden, lyder det fra Barack Obama.

Han bakkes op af sin kone.

"Barack og jeg har altid troet på styrken i historiefortællinger som inspiration, der kan få os til at tænke anderledes om den omkringliggende verden og til at åbne vores sind og hjerter mod andre. Netflix er en naturlig platform for den slags historier, vi ønsker at dele, og vi ser frem til dette spændende partnerskab," siger Michelle Obama i meddelelsen fra Netflix.

125 millioner abonnenter må vente på det første indhold

Netflix har 125 millioner abonnenter på verdensplan, men vil ikke oplyse, hvornår kunderne kan forvente det at se det første indhold fra Obama-parret, ligesom de yderligere detaljer i kontrakten heller ikke fremgår af meddelsen fra Netflix.

"Barack og Michelle Obama er blandt de mest respekterede og anerkendte offentlige figurer i verden, og de har en unik position til at udforske og fremhæve historier fra de folk, der gør en forskel i deres samfund, samt stræber efter at ændre verden til det bedre. Vi er utroligt stolte over, at de har valgt Netflix som platform til at fortælle deres formidable historier," lyder det fra Netflixs CCO, Ted Sarandos.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere