Artikel top billede

(Foto: Photo by Climate KIC on Unsplash)

Succesrige Commentor skal øge medarbejderstaben med 33 procent inden nytår: Her er selskabets opskrift på at rekruttere millennial-generationen

Interview: En af Danmarks bedste it-virksomheder, Commentor, skal øge medarbejderstaben med op mod 33 procent inden årets udgang. Ifølge virksomheden er opskriften på at rekruttere den unge generation ikke så kompliceret, som mange vil gøre den til.

Premium Kun for abonnenter
En undersøgelse fra ingeniørforeningen IDA har vist, at den danske it-branche i 2030 vil mangle 19.000 it-specialister.

Men allerede i dag er der benhård kamp om it-arbejskraften, og det mærker man også hos det danske it-udviklingshus Commentor, som i 2015 vandt Computerworlds Top 100-pris og dermed blev udråbt til ”Danmarks dygtigste it-virksomhed.”

Det kan du læse mere om her: Mød Danmarks bedste it-virksomhed.

I dag er der knap 60 ansatte i Commentor, der har afdelinger i både Aalborg og Glostrup.

Virksomheden har en ambition om at øge medarbejderstaben med 15 til 20 ansatte inden udgangen af 2018, hvilket således vil udgøre en stigning i medarbejderstaben på op mod 33 procent.

Det fortæller Didan Tofiq, der netop er tiltrådt i en nyoprettet stilling som såkaldt talent acquisition manager hos Commentor.

Læs også: Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo

Hun har flere års erfaring i it-rekrutteringsbranchen, og hos Commentor skal hun stå i spidsen for rekrutteringen af de

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter