Artikel top billede

Ny analyse: Telebranchen er langt mere effektiv end resten af Danmark

Den danske telebranche har oplevet en markant effektivitets stigning siden 2010, og det betyder, at branchen er væsentligt mere effektiv end resten af økonomien.

Den danske telebranche har ifølge en analyse fra Dansk Erhvervs øget sin effektivitet med hele 16,2 procent siden 2010, skriver It-watch.

Det betyder, at branchen i dag er væsentligt mere effektiv end resten af den danske økonomi.

Den høje effektivitet skyldes ifølge It-watch blandt andet den skærpede konkurrence i telebranchen, samt at branchen siden 2010 har investeret knap 7 milliarder kroner i ny infrastruktur.

"Færre mennesker producerer mere end tidligere. Vi kender jo godt historien om, at teleselskaberne har haft perioder, hvor de har fyret medarbejdere og omstilliet. Selv med færre mennesker har de været i stand til at sende mere datatrafik gennem kablerne og sælge flere abonnementer," siger Poul Noer til It-watch.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere