Artikel top billede

Ny analyse: Telebranchen er langt mere effektiv end resten af Danmark

Den danske telebranche har oplevet en markant effektivitets stigning siden 2010, og det betyder, at branchen er væsentligt mere effektiv end resten af økonomien.

Den danske telebranche har ifølge en analyse fra Dansk Erhvervs øget sin effektivitet med hele 16,2 procent siden 2010, skriver It-watch.

Det betyder, at branchen i dag er væsentligt mere effektiv end resten af den danske økonomi.

Den høje effektivitet skyldes ifølge It-watch blandt andet den skærpede konkurrence i telebranchen, samt at branchen siden 2010 har investeret knap 7 milliarder kroner i ny infrastruktur.

"Færre mennesker producerer mere end tidligere. Vi kender jo godt historien om, at teleselskaberne har haft perioder, hvor de har fyret medarbejdere og omstilliet. Selv med færre mennesker har de været i stand til at sende mere datatrafik gennem kablerne og sælge flere abonnementer," siger Poul Noer til It-watch.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere