Artikel top billede

Apple på vej med stort skifte i skærmteknologi: Næste år får alle nye iPhones OLED-skærme

Til næste år siger Apple farvel til LCD-skærme i sine nye telefoner. I stedet vil den amerikanske gigant præsentere tre nye iPhones, der alle vil være udstyret med OLED-skærme, skriver et amerikansk medie.

I 2019 vil Apple præsentere tre nye iPhones, og de vil alle være udstyret med skærme, der baserer sig på OLED-teknologien.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters med henvisning til det sydkoreanske medie Electronic Times.

I fjor indledte Apple transitionen til OLED-teknologien, da virksomheden lancerede iPhone X, der har en 5,8-tommer stor OLED-skærm, og dermed blev den første iPhone, som gør brug af OLED-teknologien.

Og det amerikanske medie Bloomberg skrev desuden tidligere på året, at Apple i det indeværende år ventes at præsentere to nye OLED-telefoner.

Ifølge mediet er der tale om en ny version af iPhone X og derudover en iPhone X Plus med en endnu større skærm på 6,5 tommer.

LCD-producent ramt af aktienedtur

Rygterne om, at Apple nu har valgt at satse massivt på OLED-teknologien fik ifølge Reuters aktierne på den japanske skærmproducent Japan Display, der i dag er leverandør af LCD-skærme til Apple, til at falde med 10 procent.

Til gengæld steg aktierne for den koreanske teknologigigant LG, der er en af verdens førende OLED-producenter og som derfor vil være en mulig kommende leverandør af OLED-skærme til fremtidige iPhones.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere