Artikel top billede

Apple på vej med stort skifte i skærmteknologi: Næste år får alle nye iPhones OLED-skærme

Til næste år siger Apple farvel til LCD-skærme i sine nye telefoner. I stedet vil den amerikanske gigant præsentere tre nye iPhones, der alle vil være udstyret med OLED-skærme, skriver et amerikansk medie.

I 2019 vil Apple præsentere tre nye iPhones, og de vil alle være udstyret med skærme, der baserer sig på OLED-teknologien.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters med henvisning til det sydkoreanske medie Electronic Times.

I fjor indledte Apple transitionen til OLED-teknologien, da virksomheden lancerede iPhone X, der har en 5,8-tommer stor OLED-skærm, og dermed blev den første iPhone, som gør brug af OLED-teknologien.

Og det amerikanske medie Bloomberg skrev desuden tidligere på året, at Apple i det indeværende år ventes at præsentere to nye OLED-telefoner.

Ifølge mediet er der tale om en ny version af iPhone X og derudover en iPhone X Plus med en endnu større skærm på 6,5 tommer.

LCD-producent ramt af aktienedtur

Rygterne om, at Apple nu har valgt at satse massivt på OLED-teknologien fik ifølge Reuters aktierne på den japanske skærmproducent Japan Display, der i dag er leverandør af LCD-skærme til Apple, til at falde med 10 procent.

Til gengæld steg aktierne for den koreanske teknologigigant LG, der er en af verdens førende OLED-producenter og som derfor vil være en mulig kommende leverandør af OLED-skærme til fremtidige iPhones.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere