Artikel top billede

Nets fusionerer med tysk konkurrent i kæmpe-fusion: "Vi ønsker at ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri"

Den danske betalingsgigant Nets slår sig sammen med tyske Concardis Group. De to kombinerede selskaber bliver blandt de største af deres art i Europa.

Den danske betalingskæmpe Nets, der står bag Dankort, fusionerer med den tyske konkurrent Concardis Payment Group, skriver de to selskaber i denne meddelelse.

“Nets er en førende aktør inden for betalinger i Norden, hvilket Concardis Group ligeledes er inden for betalingsløsninger til forretninger i den tysktalende del af Europa. Tilsammen sikrer det en stærk europæisk position,” meddeler selskaberne.

De to selskaber har tilsammen en omsætning på små 10 milliarder kroner.

Konkret betyder fusionen, at Concardis-organisationen opsluges af Nets.

Det fusionerede selskab får således hovedkvarter i Ballerup uden for København i Nets’ hovedkvarter, og nuværende Nets-direktør Bo Nilsson bliver CEO i det nye selskab.

"Vi ønsker at ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri. Tyskland rummer i sig selv en stort vækstpotentiale både i kraft af markedets størrelse, et højt forbrug og tre ud af fire betalinger foregår stadig kontant. Fusionen med Concardis Group etablerer os i den tysktalende del af Europa, hvilket, udover at være et højvækst område, også er et ideelt springbræt til resten af Europa,” lyder det fra Bo Nilsson i den udsendte meddelelse.

De to selskaber beholder dog deres respektive brands, hedder det.

“I de seneste år er begge selskaber vokset i kraft af organisk vækst, men også igennem strategiske opkøb i deres geografiske nærområder - særligt inden for forretningsvendte betalingsløsninger, der som område er præget af høj vækst,” lyder det fra betalings-firmaerne.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere