Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nets fusionerer med tysk konkurrent i kæmpe-fusion: "Vi ønsker at ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri"

Den danske betalingsgigant Nets slår sig sammen med tyske Concardis Group. De to kombinerede selskaber bliver blandt de største af deres art i Europa.

Den danske betalingskæmpe Nets, der står bag Dankort, fusionerer med den tyske konkurrent Concardis Payment Group, skriver de to selskaber i denne meddelelse.

“Nets er en førende aktør inden for betalinger i Norden, hvilket Concardis Group ligeledes er inden for betalingsløsninger til forretninger i den tysktalende del af Europa. Tilsammen sikrer det en stærk europæisk position,” meddeler selskaberne.

De to selskaber har tilsammen en omsætning på små 10 milliarder kroner.

Konkret betyder fusionen, at Concardis-organisationen opsluges af Nets.

Det fusionerede selskab får således hovedkvarter i Ballerup uden for København i Nets’ hovedkvarter, og nuværende Nets-direktør Bo Nilsson bliver CEO i det nye selskab.

"Vi ønsker at ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri. Tyskland rummer i sig selv en stort vækstpotentiale både i kraft af markedets størrelse, et højt forbrug og tre ud af fire betalinger foregår stadig kontant. Fusionen med Concardis Group etablerer os i den tysktalende del af Europa, hvilket, udover at være et højvækst område, også er et ideelt springbræt til resten af Europa,” lyder det fra Bo Nilsson i den udsendte meddelelse.

De to selskaber beholder dog deres respektive brands, hedder det.

“I de seneste år er begge selskaber vokset i kraft af organisk vækst, men også igennem strategiske opkøb i deres geografiske nærområder - særligt inden for forretningsvendte betalingsløsninger, der som område er præget af høj vækst,” lyder det fra betalings-firmaerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere