Artikel top billede

Photo by Lastly Creative on Unsplash

Nye afslørende dokumenter: Spotify kan være på vej med musik-afspiller

Spotify kan være på vej med et stykke hardware, der gør det nemmere at streame musik fra bilen.

Spotify er netop blevet registreret hos den amerikanske telemyndighed FCC, og det er en stærk indikator på, at den svensk-stiftede musiktjeneste er på vej med et stykke hardware.

Det skriver det amerikanske musik- og kulturmagasin Variety.

Ifølge Variety har Spotify fået en såkaldt 2AP3D-tilladelse, der giver virksomheden tilladelse til at sælge enheder med trådløse netværks-forbindelser på det amerikanske marked.

Spotify har afvist at kommentere på rygterne, men Varity påpeger, at streamingtjenesten gennem længere tid har rekrutteret harware-folk.

Læs også: Spotify pludselig 161 milliarder kroner værd efter børsnotering - nu skal det notorisk underskudsramte firma til at tjene penge

Rygter om streaming-enhed til biler

Derudover lækkede Spotify– tilsyneladende ved et uheld – sidste år billeder af en helt ny type musik-enhed til biler.

Enheden giver mulighed for at ejere af biler, der ikke er udstyret med de nyeste in-car-systemer, kan streame og interagere med Spotify via en lille skærm på enhedens front, og derudover vil enheden muligvis også være udstyret med stemmestyring.

Spotify er langt fra den eneste software-virksomhed, der i disse år kaster sig ud i at lave sin egen musik-relaterede hardware.

Eksempelvis laver Amazon, Apple og Google allerede sine egne stemmestyrede højttalere, mens Apple også laver høretelefoner.

Læs også:
Søren fik en god ide og overhalede Spotify inden om: Her er historien om skabelsen af verdens måske første gratis musiktjeneste - som var dansk

TDC Play kunne være blevet Danmarks helt store it-succes, men det enorme potentiale forblev uforløst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere