Photo by Lastly Creative on Unsplash

Nye afslørende dokumenter: Spotify kan være på vej med musik-afspiller

Spotify kan være på vej med et stykke hardware, der gør det nemmere at streame musik fra bilen.

Spotify er netop blevet registreret hos den amerikanske telemyndighed FCC, og det er en stærk indikator på, at den svensk-stiftede musiktjeneste er på vej med et stykke hardware.

Det skriver det amerikanske musik- og kulturmagasin Variety.

Ifølge Variety har Spotify fået en såkaldt 2AP3D-tilladelse, der giver virksomheden tilladelse til at sælge enheder med trådløse netværks-forbindelser på det amerikanske marked.

Spotify har afvist at kommentere på rygterne, men Varity påpeger, at streamingtjenesten gennem længere tid har rekrutteret harware-folk.

Læs også: Spotify pludselig 161 milliarder kroner værd efter børsnotering - nu skal det notorisk underskudsramte firma til at tjene penge

Rygter om streaming-enhed til biler
Derudover lækkede Spotify– tilsyneladende ved et uheld – sidste år billeder af en helt ny type musik-enhed til biler.

Enheden giver mulighed for at ejere af biler, der ikke er udstyret med de nyeste in-car-systemer, kan streame og interagere med Spotify via en lille skærm på enhedens front, og derudover vil enheden muligvis også være udstyret med stemmestyring.

Spotify er langt fra den eneste software-virksomhed, der i disse år kaster sig ud i at lave sin egen musik-relaterede hardware.

Eksempelvis laver Amazon, Apple og Google allerede sine egne stemmestyrede højttalere, mens Apple også laver høretelefoner.

Læs også:
Søren fik en god ide og overhalede Spotify inden om: Her er historien om skabelsen af verdens måske første gratis musiktjeneste - som var dansk

TDC Play kunne være blevet Danmarks helt store it-succes, men det enorme potentiale forblev uforløst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.