Artikel top billede

Photo by Lastly Creative on Unsplash (Foto: Photo by Lastly Creative on Unsplash)

Nye afslørende dokumenter: Spotify kan være på vej med musik-afspiller

Spotify kan være på vej med et stykke hardware, der gør det nemmere at streame musik fra bilen.

Spotify er netop blevet registreret hos den amerikanske telemyndighed FCC, og det er en stærk indikator på, at den svensk-stiftede musiktjeneste er på vej med et stykke hardware.

Det skriver det amerikanske musik- og kulturmagasin Variety.

Ifølge Variety har Spotify fået en såkaldt 2AP3D-tilladelse, der giver virksomheden tilladelse til at sælge enheder med trådløse netværks-forbindelser på det amerikanske marked.

Spotify har afvist at kommentere på rygterne, men Varity påpeger, at streamingtjenesten gennem længere tid har rekrutteret harware-folk.

Læs også: Spotify pludselig 161 milliarder kroner værd efter børsnotering - nu skal det notorisk underskudsramte firma til at tjene penge

Rygter om streaming-enhed til biler

Derudover lækkede Spotify– tilsyneladende ved et uheld – sidste år billeder af en helt ny type musik-enhed til biler.

Enheden giver mulighed for at ejere af biler, der ikke er udstyret med de nyeste in-car-systemer, kan streame og interagere med Spotify via en lille skærm på enhedens front, og derudover vil enheden muligvis også være udstyret med stemmestyring.

Spotify er langt fra den eneste software-virksomhed, der i disse år kaster sig ud i at lave sin egen musik-relaterede hardware.

Eksempelvis laver Amazon, Apple og Google allerede sine egne stemmestyrede højttalere, mens Apple også laver høretelefoner.

Læs også:
Søren fik en god ide og overhalede Spotify inden om: Her er historien om skabelsen af verdens måske første gratis musiktjeneste - som var dansk

TDC Play kunne være blevet Danmarks helt store it-succes, men det enorme potentiale forblev uforløst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere