Artikel top billede

Photo by Lastly Creative on Unsplash (Foto: Photo by Lastly Creative on Unsplash)

Nye afslørende dokumenter: Spotify kan være på vej med musik-afspiller

Spotify kan være på vej med et stykke hardware, der gør det nemmere at streame musik fra bilen.

Spotify er netop blevet registreret hos den amerikanske telemyndighed FCC, og det er en stærk indikator på, at den svensk-stiftede musiktjeneste er på vej med et stykke hardware.

Det skriver det amerikanske musik- og kulturmagasin Variety.

Ifølge Variety har Spotify fået en såkaldt 2AP3D-tilladelse, der giver virksomheden tilladelse til at sælge enheder med trådløse netværks-forbindelser på det amerikanske marked.

Spotify har afvist at kommentere på rygterne, men Varity påpeger, at streamingtjenesten gennem længere tid har rekrutteret harware-folk.

Læs også: Spotify pludselig 161 milliarder kroner værd efter børsnotering - nu skal det notorisk underskudsramte firma til at tjene penge

Rygter om streaming-enhed til biler

Derudover lækkede Spotify– tilsyneladende ved et uheld – sidste år billeder af en helt ny type musik-enhed til biler.

Enheden giver mulighed for at ejere af biler, der ikke er udstyret med de nyeste in-car-systemer, kan streame og interagere med Spotify via en lille skærm på enhedens front, og derudover vil enheden muligvis også være udstyret med stemmestyring.

Spotify er langt fra den eneste software-virksomhed, der i disse år kaster sig ud i at lave sin egen musik-relaterede hardware.

Eksempelvis laver Amazon, Apple og Google allerede sine egne stemmestyrede højttalere, mens Apple også laver høretelefoner.

Læs også:
Søren fik en god ide og overhalede Spotify inden om: Her er historien om skabelsen af verdens måske første gratis musiktjeneste - som var dansk

TDC Play kunne være blevet Danmarks helt store it-succes, men det enorme potentiale forblev uforløst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere