Artikel top billede

Facebook åbner kontor i Danmark - seks medarbejdere skal rådgive danske mediebureauer

Facebook har åbnet kontor i København og varsler tæt samarbejde med kreative bureauer og danske virksomheder.

Facebook åbnede torsdag kontor i det centrale København, hvor seks medarbejdere nu får arbejdsplads.

Med kontoret i Havnegade i København sigter Facebook efter at komme til at arbejde tæt sammen med kreative bureauer og danske virksomheder, lyder meldingen.

Det kommer ikke mindst til at handle om rådgivning til danske annoncører og mediebureauer om, hvordan de får mest muligt ud af deres annoncering på Facebook-platformen.

Det ligger i kortene, at et af fokusområderne bliver video-annoncering.

Google og Facebook dominerer næsten totalt det globale marked for online-annoncering. En sammentælling viste i december i fjor, at de to selskaber tilsammen sad på 84 procent af dette enorme marked.

Det kan du læse mere om her: Google og Facebook sidder på 84 procent af det globale online-marked - og dominansen vokser

“Ved at komme tættere på deres forretningsudfordringer, giver det os mulighed for bedre at forstå, hvordan vi bedst muligt kan drive deres kreative potentiale og skabe vækst. Jeg er sikker på, at vi sammen kan tage fat om nogle af de mange spændende muligheder, som teknologien rummer, og at vi sammen kan skabe flere store og inspirerende kampagner både i Danmark og internationalt,” lyder det fra Facebooks danske landechef, Daniel Käfer.

Ifølge Facebook er der stærke digitale kompetencer i Danmark, som i Facebook-koncernen betragtes som et ‘foregangsland for andre.’

Åbningen af det lille kontor i København kommer sideløbende med, at Facebook bygger på et stort datacenter i Odense, som forventes åbnet engang i 2020.

Du kan læse mere om datacenteret her:

Google, Apple og Microsoft har i årevis været repræsenteret i Danmark. Og der er rygter om, at Amazon også er vej. Holder disse rygter stik, vil det betyde, at teknologibranchens ‘big five’ inden længe vil være tilstede herhjemme med lokal repræsentation.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere