Artikel top billede

Facebook åbner kontor i Danmark - seks medarbejdere skal rådgive danske mediebureauer

Facebook har åbnet kontor i København og varsler tæt samarbejde med kreative bureauer og danske virksomheder.

Facebook åbnede torsdag kontor i det centrale København, hvor seks medarbejdere nu får arbejdsplads.

Med kontoret i Havnegade i København sigter Facebook efter at komme til at arbejde tæt sammen med kreative bureauer og danske virksomheder, lyder meldingen.

Det kommer ikke mindst til at handle om rådgivning til danske annoncører og mediebureauer om, hvordan de får mest muligt ud af deres annoncering på Facebook-platformen.

Det ligger i kortene, at et af fokusområderne bliver video-annoncering.

Google og Facebook dominerer næsten totalt det globale marked for online-annoncering. En sammentælling viste i december i fjor, at de to selskaber tilsammen sad på 84 procent af dette enorme marked.

Det kan du læse mere om her: Google og Facebook sidder på 84 procent af det globale online-marked - og dominansen vokser

“Ved at komme tættere på deres forretningsudfordringer, giver det os mulighed for bedre at forstå, hvordan vi bedst muligt kan drive deres kreative potentiale og skabe vækst. Jeg er sikker på, at vi sammen kan tage fat om nogle af de mange spændende muligheder, som teknologien rummer, og at vi sammen kan skabe flere store og inspirerende kampagner både i Danmark og internationalt,” lyder det fra Facebooks danske landechef, Daniel Käfer.

Ifølge Facebook er der stærke digitale kompetencer i Danmark, som i Facebook-koncernen betragtes som et ‘foregangsland for andre.’

Åbningen af det lille kontor i København kommer sideløbende med, at Facebook bygger på et stort datacenter i Odense, som forventes åbnet engang i 2020.

Du kan læse mere om datacenteret her:

Google, Apple og Microsoft har i årevis været repræsenteret i Danmark. Og der er rygter om, at Amazon også er vej. Holder disse rygter stik, vil det betyde, at teknologibranchens ‘big five’ inden længe vil være tilstede herhjemme med lokal repræsentation.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere