Artikel top billede

Facebook åbner kontor i Danmark - seks medarbejdere skal rådgive danske mediebureauer

Facebook har åbnet kontor i København og varsler tæt samarbejde med kreative bureauer og danske virksomheder.

Facebook åbnede torsdag kontor i det centrale København, hvor seks medarbejdere nu får arbejdsplads.

Med kontoret i Havnegade i København sigter Facebook efter at komme til at arbejde tæt sammen med kreative bureauer og danske virksomheder, lyder meldingen.

Det kommer ikke mindst til at handle om rådgivning til danske annoncører og mediebureauer om, hvordan de får mest muligt ud af deres annoncering på Facebook-platformen.

Det ligger i kortene, at et af fokusområderne bliver video-annoncering.

Google og Facebook dominerer næsten totalt det globale marked for online-annoncering. En sammentælling viste i december i fjor, at de to selskaber tilsammen sad på 84 procent af dette enorme marked.

Det kan du læse mere om her: Google og Facebook sidder på 84 procent af det globale online-marked - og dominansen vokser

“Ved at komme tættere på deres forretningsudfordringer, giver det os mulighed for bedre at forstå, hvordan vi bedst muligt kan drive deres kreative potentiale og skabe vækst. Jeg er sikker på, at vi sammen kan tage fat om nogle af de mange spændende muligheder, som teknologien rummer, og at vi sammen kan skabe flere store og inspirerende kampagner både i Danmark og internationalt,” lyder det fra Facebooks danske landechef, Daniel Käfer.

Ifølge Facebook er der stærke digitale kompetencer i Danmark, som i Facebook-koncernen betragtes som et ‘foregangsland for andre.’

Åbningen af det lille kontor i København kommer sideløbende med, at Facebook bygger på et stort datacenter i Odense, som forventes åbnet engang i 2020.

Du kan læse mere om datacenteret her:

Google, Apple og Microsoft har i årevis været repræsenteret i Danmark. Og der er rygter om, at Amazon også er vej. Holder disse rygter stik, vil det betyde, at teknologibranchens ‘big five’ inden længe vil være tilstede herhjemme med lokal repræsentation.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere