Artikel top billede

HCL Technologies skal forenkle hele Falcks it-infrastruktur

HCL Technologies skal forandre it-infrastukturen hos Falck. "Vi valgte HCL takket være deres dybe erfaring med store forandringsprojekter, hvor it spiller en afgørende rolle, både i Norden og i resten af verden," lyder det fra Falck.

Der er gang i butikken - i hvert fald når det gælder it - hos Falck.

Falck har netop melidt, at Bo Bendsen, der kommer fra en stilling som CIO hos høreappratsproducenten Widex, overtager posten som Falcks nye CIO fra 1. juli.

Det kan du læse mere om her: Falck sparkede kendt CIO ud i december: Her er afløseren

Nu meddeler virksomheden så, at man har indgået en aftale med den indiske it-leverandør HCL Technologies, der skal understøtte Falcks forretningsudvikling ved at "konsolidere, forenkle og standardisere Falcks it-infrastruktur" til selskabets 37.000 medarbejdere fordelt på 35 forskellige lande.

"Vores it-infrastruktur er helt afgørende for vores forretning. Den er grundlaget for de applikationer og processer, som gør det muligt for vores teams at hjælpe folk, der har brug for lægehjælp hurtigt," siger Poul Erbo Mortensen, executive vice president og COO i Falck, i en meddelse, der fortsætter:

"Vi valgte HCL takket være deres dybe erfaring med store forandringsprojekter, hvor it spiller en afgørende rolle, både i Norden og i resten af verden."

Nyt center i Gøteborg

Den nye leverancemodel vil skabe en højere grad af automatisering og transparans i forhold til omkostninger, bedre produktivitet samt øget kontrol.

De leverancecentre, som Falck skal benytte, omfatter et nyt center i Gøteborg, Sverige samt lokationer i USA og Sydamerika.

"Vi ser frem til samarbejdet og til at skabe værdi for Falck ved at konsolidere og effektivisere deres it-infrastruktur. HCL’s globale leverancemodel hjælper Falck med at udvikle virksomheden og dets it-miljø, så det kan imødekomme de hurtige ændringer, der finder sted i markedet," lyder det i meddelelsen fra Pankaj Tagra, der bærer titlen EVP, Nordic & DACH business head hos HCL Technologies.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere