HCL Technologies skal forenkle hele Falcks it-infrastruktur

HCL Technologies skal forandre it-infrastukturen hos Falck. "Vi valgte HCL takket være deres dybe erfaring med store forandringsprojekter, hvor it spiller en afgørende rolle, både i Norden og i resten af verden," lyder det fra Falck.

Der er gang i butikken - i hvert fald når det gælder it - hos Falck.

Falck har netop melidt, at Bo Bendsen, der kommer fra en stilling som CIO hos høreappratsproducenten Widex, overtager posten som Falcks nye CIO fra 1. juli.

Det kan du læse mere om her: Falck sparkede kendt CIO ud i december: Her er afløseren

Nu meddeler virksomheden så, at man har indgået en aftale med den indiske it-leverandør HCL Technologies, der skal understøtte Falcks forretningsudvikling ved at "konsolidere, forenkle og standardisere Falcks it-infrastruktur" til selskabets 37.000 medarbejdere fordelt på 35 forskellige lande.

"Vores it-infrastruktur er helt afgørende for vores forretning. Den er grundlaget for de applikationer og processer, som gør det muligt for vores teams at hjælpe folk, der har brug for lægehjælp hurtigt," siger Poul Erbo Mortensen, executive vice president og COO i Falck, i en meddelse, der fortsætter:

"Vi valgte HCL takket være deres dybe erfaring med store forandringsprojekter, hvor it spiller en afgørende rolle, både i Norden og i resten af verden."

Nyt center i Gøteborg
Den nye leverancemodel vil skabe en højere grad af automatisering og transparans i forhold til omkostninger, bedre produktivitet samt øget kontrol.

De leverancecentre, som Falck skal benytte, omfatter et nyt center i Gøteborg, Sverige samt lokationer i USA og Sydamerika.

"Vi ser frem til samarbejdet og til at skabe værdi for Falck ved at konsolidere og effektivisere deres it-infrastruktur. HCL’s globale leverancemodel hjælper Falck med at udvikle virksomheden og dets it-miljø, så det kan imødekomme de hurtige ændringer, der finder sted i markedet," lyder det i meddelelsen fra Pankaj Tagra, der bærer titlen EVP, Nordic & DACH business head hos HCL Technologies.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.