Artikel top billede

HCL Technologies skal forenkle hele Falcks it-infrastruktur

HCL Technologies skal forandre it-infrastukturen hos Falck. "Vi valgte HCL takket være deres dybe erfaring med store forandringsprojekter, hvor it spiller en afgørende rolle, både i Norden og i resten af verden," lyder det fra Falck.

Der er gang i butikken - i hvert fald når det gælder it - hos Falck.

Falck har netop melidt, at Bo Bendsen, der kommer fra en stilling som CIO hos høreappratsproducenten Widex, overtager posten som Falcks nye CIO fra 1. juli.

Det kan du læse mere om her: Falck sparkede kendt CIO ud i december: Her er afløseren

Nu meddeler virksomheden så, at man har indgået en aftale med den indiske it-leverandør HCL Technologies, der skal understøtte Falcks forretningsudvikling ved at "konsolidere, forenkle og standardisere Falcks it-infrastruktur" til selskabets 37.000 medarbejdere fordelt på 35 forskellige lande.

"Vores it-infrastruktur er helt afgørende for vores forretning. Den er grundlaget for de applikationer og processer, som gør det muligt for vores teams at hjælpe folk, der har brug for lægehjælp hurtigt," siger Poul Erbo Mortensen, executive vice president og COO i Falck, i en meddelse, der fortsætter:

"Vi valgte HCL takket være deres dybe erfaring med store forandringsprojekter, hvor it spiller en afgørende rolle, både i Norden og i resten af verden."

Nyt center i Gøteborg

Den nye leverancemodel vil skabe en højere grad af automatisering og transparans i forhold til omkostninger, bedre produktivitet samt øget kontrol.

De leverancecentre, som Falck skal benytte, omfatter et nyt center i Gøteborg, Sverige samt lokationer i USA og Sydamerika.

"Vi ser frem til samarbejdet og til at skabe værdi for Falck ved at konsolidere og effektivisere deres it-infrastruktur. HCL’s globale leverancemodel hjælper Falck med at udvikle virksomheden og dets it-miljø, så det kan imødekomme de hurtige ændringer, der finder sted i markedet," lyder det i meddelelsen fra Pankaj Tagra, der bærer titlen EVP, Nordic & DACH business head hos HCL Technologies.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere