Artikel top billede

Google angriber Amazon og Alibaba: Skyder milliarder i kinesisk handelsplatform

Google skyder stort milliardbeløb i den kinesiske handelsplatform JD.com. Planen er, at platformen skal udvide sin tilstedeværelse på tre kontinenter.

Google har investeret 550 millioner dollar, svarende til mere end 3,5 milliarder kroner, i den kinesiske handelsplatform JD.com.

Det skriver Reuters.

Dermed går teknologiganten direkte i kødet på digitale handelsplatforme som Alibaba og Amazon på det asiatiske marked.

På trods af det eksorbitant høje beløb kommer vil Google kun komme til at eje under en procent af virksomheden.

Pengene skal bruges til at udvide kendskabet til platformen

Pengene skal bruges til at udvide JD.coms kundebase i Kina og Sydøstasien samt etablere handelsplatformen bedre i Europa og på det amerikanske marked.

Derudover vil JD.coms produkter blive promoveret via Googles handelstjenester.

"Dette partnerskab med Google vil åbne en bred vifte af muligheder for at tilbyde en overlegen handelsoplevelse til forbrugere over hele verden," lyder det i en meddelelse i forbindelse med aftalen fra Jianwen Lio, der er chief strategy officer hos JD.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere