Artikel top billede

Google angriber Amazon og Alibaba: Skyder milliarder i kinesisk handelsplatform

Google skyder stort milliardbeløb i den kinesiske handelsplatform JD.com. Planen er, at platformen skal udvide sin tilstedeværelse på tre kontinenter.

Google har investeret 550 millioner dollar, svarende til mere end 3,5 milliarder kroner, i den kinesiske handelsplatform JD.com.

Det skriver Reuters.

Dermed går teknologiganten direkte i kødet på digitale handelsplatforme som Alibaba og Amazon på det asiatiske marked.

På trods af det eksorbitant høje beløb kommer vil Google kun komme til at eje under en procent af virksomheden.

Pengene skal bruges til at udvide kendskabet til platformen

Pengene skal bruges til at udvide JD.coms kundebase i Kina og Sydøstasien samt etablere handelsplatformen bedre i Europa og på det amerikanske marked.

Derudover vil JD.coms produkter blive promoveret via Googles handelstjenester.

"Dette partnerskab med Google vil åbne en bred vifte af muligheder for at tilbyde en overlegen handelsoplevelse til forbrugere over hele verden," lyder det i en meddelelse i forbindelse med aftalen fra Jianwen Lio, der er chief strategy officer hos JD.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere