Artikel top billede

Google angriber Amazon og Alibaba: Skyder milliarder i kinesisk handelsplatform

Google skyder stort milliardbeløb i den kinesiske handelsplatform JD.com. Planen er, at platformen skal udvide sin tilstedeværelse på tre kontinenter.

Google har investeret 550 millioner dollar, svarende til mere end 3,5 milliarder kroner, i den kinesiske handelsplatform JD.com.

Det skriver Reuters.

Dermed går teknologiganten direkte i kødet på digitale handelsplatforme som Alibaba og Amazon på det asiatiske marked.

På trods af det eksorbitant høje beløb kommer vil Google kun komme til at eje under en procent af virksomheden.

Pengene skal bruges til at udvide kendskabet til platformen

Pengene skal bruges til at udvide JD.coms kundebase i Kina og Sydøstasien samt etablere handelsplatformen bedre i Europa og på det amerikanske marked.

Derudover vil JD.coms produkter blive promoveret via Googles handelstjenester.

"Dette partnerskab med Google vil åbne en bred vifte af muligheder for at tilbyde en overlegen handelsoplevelse til forbrugere over hele verden," lyder det i en meddelelse i forbindelse med aftalen fra Jianwen Lio, der er chief strategy officer hos JD.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere