Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nets køber polsk firma for mere end en halv milliard kroner

Knap to uger efter købet af tyske Concardis køber den danske betalingskæmpe Nets polske DotPay/eCard for 543 millioner kroner.

Den danske betalingskæmpe Nets køber det polske e-betalingsfirma DotPay/eCard for 73 millioner euro - omkring 543 millioner kroner.

Købet kommer kun et par uger efter, at Nets meddelte, at selskabet fusionerer med den tyske konkurrent Concardis Group og dermed bliver en af de største af deres art på det europæiske marked.

Det kan du læse mere om her: Nets fusionerer med tysk konkurrent i kæmpe-fusion: "Vi ønsker at ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri”.

Det polske firma har omkring 100 medarbejdere og forventer ifølge Nets at runde en omsætning på 18 millioner euro i år.

For Nets er hensigten klar.

“Med dette opkøb får Nets bedre adgang til det sjette største land i EU målt på indbyggere, der har en økonomi i vækst, og samtidig oplever en solid vækst inden for e-handel. I Polen er der, som i Tyskland, et stort potentiale for at øge andelen af digitale betalinger godt hjulpet på vej af statslige initiativer for at styrke kontantfrihed,” lyder det fra Nets i denne meddelelse.

Her peger Nets-direktør Bo Nilsson på, at Nets ‘vil styrke’ det polske selskab gennem både investeringer og ‘potentielt gennem yderligere konsolidering.’

Nets har fornylig meddelt, at selskabet ønsker at ekspandere og at det vil ‘være med til at forme den europæiske betalingsindustri.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere