Artikel top billede

Nets køber polsk firma for mere end en halv milliard kroner

Knap to uger efter købet af tyske Concardis køber den danske betalingskæmpe Nets polske DotPay/eCard for 543 millioner kroner.

Den danske betalingskæmpe Nets køber det polske e-betalingsfirma DotPay/eCard for 73 millioner euro - omkring 543 millioner kroner.

Købet kommer kun et par uger efter, at Nets meddelte, at selskabet fusionerer med den tyske konkurrent Concardis Group og dermed bliver en af de største af deres art på det europæiske marked.

Det kan du læse mere om her: Nets fusionerer med tysk konkurrent i kæmpe-fusion: "Vi ønsker at ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri”.

Det polske firma har omkring 100 medarbejdere og forventer ifølge Nets at runde en omsætning på 18 millioner euro i år.

For Nets er hensigten klar.

“Med dette opkøb får Nets bedre adgang til det sjette største land i EU målt på indbyggere, der har en økonomi i vækst, og samtidig oplever en solid vækst inden for e-handel. I Polen er der, som i Tyskland, et stort potentiale for at øge andelen af digitale betalinger godt hjulpet på vej af statslige initiativer for at styrke kontantfrihed,” lyder det fra Nets i denne meddelelse.

Her peger Nets-direktør Bo Nilsson på, at Nets ‘vil styrke’ det polske selskab gennem både investeringer og ‘potentielt gennem yderligere konsolidering.’

Nets har fornylig meddelt, at selskabet ønsker at ekspandere og at det vil ‘være med til at forme den europæiske betalingsindustri.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere