Artikel top billede

Vejdirektoratet på vej til at sende hele sin it-drift i udbud - klar til betale op til 140 millioner kroner for opgaven

Vejdirektoratet sender sin it-drift i udbud inden for en måned. Ordren vil være op til 140 millioner kroner værd.

Vejdirektoratet er på vej til at sende sin samlede it-drift i udbud i en storordre, hvor prisen ventes at lande på mellem 110 millioner og 140 millioner kroner.

Det fremgår af denne præannoncering fra Vejdirektoratet.

Selve udbuddet forventes offentliggjort om en måneds tid.

Ifølge direktoratet vil ordren omfatte drift af infrastruktur, SAP, netværk, database og applikationer samt support.

Desuden vil udbudsvinderen få option på it-drift hos en række tilknyttede, mindre myndigheder.

Det er Transport-, Bygnings- og Boligministeriets Departement, havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane, kommissarius ved Statens Ekspropriationer på Jylland, kommissarius ved Statens Ekspropriationer på øerne

It-chef i Vejdirektoratet, Hanne Sommefelt, siger til Version2, at udbuddet er et ‘genudbud i forhold til to kontrakter med henholdsvis KMD og Atos,’ der udløber til marts.

“Vi håber, at vi kan få en lavere pris end sidst vi skulle have opgaven løst,” siger hun.

Udbuds-vinderen vil blive fundet via forhandling, og den nye leverandør ventes at kunne gå i gang med opgaven 1. januar 2019.

Ordren rækker frem til udgangen af juni 2023 med mulighed for forlængelse i et år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere