Artikel top billede

DFDS mangler akut it-medarbejdere - har 19 åbne it-stillinger

Rederiet DFDS mangler akut it-medarbejdere og har for tiden 19 åbne it-stillinger.

Det danske rederi DFDS har lige nu 19 ledige it-stillinger i selskabets it-afdeling, der i alt består af 250 medarbejdere, skriver Shippingwatch.

Ifølge selskabets direktør for ‘people & ships,’ Henrik Holck, betyder manglen på kvalificeret arbejdskraft, at it-afdelingen ikke kan løse alle opgaver.

Det er planen, at DFDS’ it-afdeling skal vokse med op til 50 yderligere medarbejdere i de kommende år.

"Det er en generel tendens, vi hører, at rederierne er bekymrede for udsigten til at kunne tiltrække alle kategorier af kompetencer, men heriblandt særligt digitale kompetencer. I en undersøgelse som Danske Rederier lavede i december, svarede topcheferne i rederierne netop, at de ser en udfordring i at skaffe arbejdskraft med de rette digitale kompetencer de kommende år," siger direktør i Danske Rederier, Anne W. Trolle, til ShippingWatch.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere