Artikel top billede

Datacon og Flügger slås om millioner: Nu skal sagen afgøres i retten

Begge parter mener, at de har millioner af kroner til gode hos modparten i et slagsmål om implementering af Microsoft Dynamics. Nu skal retten afgøre sagen.

Sjældent kan det lade sig gøre at begge parter for ret.

Det virker heller ikke til at være tilfældet i et slagsmål mellem Datacon og malingsvirksomheden Flügger. Derfor skal sagen nu afgøres i retten. Det skriver Børsen.

Læs mere her: Flügger og Datacon i kæmpeslagsmål om fejlslagent ERP-system: Har omsider fundet synsmænd

De to virksomheder slås om et millionbeløb i forbindelse med en uoverenstemmelse angående implementeringen af Microsoft Dynamics hos netop Flügger.

I følge Flügger har en rodet implementering, hvor systemet drillede, kostet virksomheden dyrt, og derfor vil de nu have penge i erstatning fra Datacon. Omvendt mener Datacon, at man har en god sag, og derfor startede virksomheden en inkassosag mod Flügger.

Læs mere her: Datacon skal møde Flügger i retten: "Der har været masser af problemer, men det er ikke på grund af systemet. Det skyldes Flügger"

Nu skal retten så til foråret afgøre, hvem af de to parter der har ret.

"Det er lykkedes at finde et tidspunkt, der passer begge parter. Og hovedforhandlingen er berammet til april 2019 ved byretten i Glostrup," siger Flüggers interne advokat, Torben Schwaner Dehlholm til Børsen.

Læs mere her: Flüggers resultat faldet med 29 procent på grund af problemfyldt it-projekt - nu venter retsopgør mod Datacon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere