Artikel top billede

Datacon og Flügger slås om millioner: Nu skal sagen afgøres i retten

Begge parter mener, at de har millioner af kroner til gode hos modparten i et slagsmål om implementering af Microsoft Dynamics. Nu skal retten afgøre sagen.

Sjældent kan det lade sig gøre at begge parter for ret.

Det virker heller ikke til at være tilfældet i et slagsmål mellem Datacon og malingsvirksomheden Flügger. Derfor skal sagen nu afgøres i retten. Det skriver Børsen.

Læs mere her: Flügger og Datacon i kæmpeslagsmål om fejlslagent ERP-system: Har omsider fundet synsmænd

De to virksomheder slås om et millionbeløb i forbindelse med en uoverenstemmelse angående implementeringen af Microsoft Dynamics hos netop Flügger.

I følge Flügger har en rodet implementering, hvor systemet drillede, kostet virksomheden dyrt, og derfor vil de nu have penge i erstatning fra Datacon. Omvendt mener Datacon, at man har en god sag, og derfor startede virksomheden en inkassosag mod Flügger.

Læs mere her: Datacon skal møde Flügger i retten: "Der har været masser af problemer, men det er ikke på grund af systemet. Det skyldes Flügger"

Nu skal retten så til foråret afgøre, hvem af de to parter der har ret.

"Det er lykkedes at finde et tidspunkt, der passer begge parter. Og hovedforhandlingen er berammet til april 2019 ved byretten i Glostrup," siger Flüggers interne advokat, Torben Schwaner Dehlholm til Børsen.

Læs mere her: Flüggers resultat faldet med 29 procent på grund af problemfyldt it-projekt - nu venter retsopgør mod Datacon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere