Artikel top billede

Datacon og Flügger slås om millioner: Nu skal sagen afgøres i retten

Begge parter mener, at de har millioner af kroner til gode hos modparten i et slagsmål om implementering af Microsoft Dynamics. Nu skal retten afgøre sagen.

Sjældent kan det lade sig gøre at begge parter for ret.

Det virker heller ikke til at være tilfældet i et slagsmål mellem Datacon og malingsvirksomheden Flügger. Derfor skal sagen nu afgøres i retten. Det skriver Børsen.

Læs mere her: Flügger og Datacon i kæmpeslagsmål om fejlslagent ERP-system: Har omsider fundet synsmænd

De to virksomheder slås om et millionbeløb i forbindelse med en uoverenstemmelse angående implementeringen af Microsoft Dynamics hos netop Flügger.

I følge Flügger har en rodet implementering, hvor systemet drillede, kostet virksomheden dyrt, og derfor vil de nu have penge i erstatning fra Datacon. Omvendt mener Datacon, at man har en god sag, og derfor startede virksomheden en inkassosag mod Flügger.

Læs mere her: Datacon skal møde Flügger i retten: "Der har været masser af problemer, men det er ikke på grund af systemet. Det skyldes Flügger"

Nu skal retten så til foråret afgøre, hvem af de to parter der har ret.

"Det er lykkedes at finde et tidspunkt, der passer begge parter. Og hovedforhandlingen er berammet til april 2019 ved byretten i Glostrup," siger Flüggers interne advokat, Torben Schwaner Dehlholm til Børsen.

Læs mere her: Flüggers resultat faldet med 29 procent på grund af problemfyldt it-projekt - nu venter retsopgør mod Datacon
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere