Artikel top billede

Dansk top-CIO skifter til Vestas: Thomas Okke-Frahm forlader Nilfisk

En af Danmarks bedste CIO’er skifter til Vestas, hvor han indtræder i ledelsen.

En af Danmarks bedste CIO’er, Thomas Okke-Frahm, forlader sin stilling i Nilfisk til fordel for posten som CIO i vindmølle-koncernen Vestas.

Thomas Okke-Frahm skriver i en statusopdatering på LinkedIn, at han bliver ny senior vice president og CIO i Vestas.

Vindmølleproducenten har stået uden CIO siden januar, da selskabet mangeårige CIO, Torben Bonde, forlod selskabet for at hellige sig en bestyrelses- og investorkarriere.

Det kan du læse mere om her: Vestas’ CIO stopper: Torben Bonde trækker sig efter 19 år på posten.

Jobskiftet betyder, at 46-årige Thomas Okke-Frahm fratræder sin stilling i Nilfisk blot godt et år efter, at han tiltrådte.

Det skete i maj 2017, efter han i fire år havde været CIO hos enzymproducenten Chr. Hansen. Her blev han i 2015 nomineret til titlen som Årets CIO.

For få måneder siden fortalte han Computerworld om sine store it-planer med Nilfisk, der involverer store mængder data og en ambition om at gøre Nilfisk til en ‘digital servicevirksomhed.’

Det kan du læse mere om her: CIO Thomas Okke Frahm har store it-planer med Nilfisk: "Jeg har skullet indstille mig på, at selv om vi bevæger os meget hurtigt i forhold til andre, så er der stadigvæk grænser for, hvor hurtigt det kan gå"

Thomas Okke-Frahm er endnu ikke vendt tilbage på Computerworlds henvendelse om jobskiftet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere