Artikel top billede

Dansk top-CIO skifter til Vestas: Thomas Okke-Frahm forlader Nilfisk

En af Danmarks bedste CIO’er skifter til Vestas, hvor han indtræder i ledelsen.

En af Danmarks bedste CIO’er, Thomas Okke-Frahm, forlader sin stilling i Nilfisk til fordel for posten som CIO i vindmølle-koncernen Vestas.

Thomas Okke-Frahm skriver i en statusopdatering på LinkedIn, at han bliver ny senior vice president og CIO i Vestas.

Vindmølleproducenten har stået uden CIO siden januar, da selskabet mangeårige CIO, Torben Bonde, forlod selskabet for at hellige sig en bestyrelses- og investorkarriere.

Det kan du læse mere om her: Vestas’ CIO stopper: Torben Bonde trækker sig efter 19 år på posten.

Jobskiftet betyder, at 46-årige Thomas Okke-Frahm fratræder sin stilling i Nilfisk blot godt et år efter, at han tiltrådte.

Det skete i maj 2017, efter han i fire år havde været CIO hos enzymproducenten Chr. Hansen. Her blev han i 2015 nomineret til titlen som Årets CIO.

For få måneder siden fortalte han Computerworld om sine store it-planer med Nilfisk, der involverer store mængder data og en ambition om at gøre Nilfisk til en ‘digital servicevirksomhed.’

Det kan du læse mere om her: CIO Thomas Okke Frahm har store it-planer med Nilfisk: "Jeg har skullet indstille mig på, at selv om vi bevæger os meget hurtigt i forhold til andre, så er der stadigvæk grænser for, hvor hurtigt det kan gå"

Thomas Okke-Frahm er endnu ikke vendt tilbage på Computerworlds henvendelse om jobskiftet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere