Artikel top billede

Dansk top-CIO skifter til Vestas: Thomas Okke-Frahm forlader Nilfisk

En af Danmarks bedste CIO’er skifter til Vestas, hvor han indtræder i ledelsen.

En af Danmarks bedste CIO’er, Thomas Okke-Frahm, forlader sin stilling i Nilfisk til fordel for posten som CIO i vindmølle-koncernen Vestas.

Thomas Okke-Frahm skriver i en statusopdatering på LinkedIn, at han bliver ny senior vice president og CIO i Vestas.

Vindmølleproducenten har stået uden CIO siden januar, da selskabet mangeårige CIO, Torben Bonde, forlod selskabet for at hellige sig en bestyrelses- og investorkarriere.

Det kan du læse mere om her: Vestas’ CIO stopper: Torben Bonde trækker sig efter 19 år på posten.

Jobskiftet betyder, at 46-årige Thomas Okke-Frahm fratræder sin stilling i Nilfisk blot godt et år efter, at han tiltrådte.

Det skete i maj 2017, efter han i fire år havde været CIO hos enzymproducenten Chr. Hansen. Her blev han i 2015 nomineret til titlen som Årets CIO.

For få måneder siden fortalte han Computerworld om sine store it-planer med Nilfisk, der involverer store mængder data og en ambition om at gøre Nilfisk til en ‘digital servicevirksomhed.’

Det kan du læse mere om her: CIO Thomas Okke Frahm har store it-planer med Nilfisk: "Jeg har skullet indstille mig på, at selv om vi bevæger os meget hurtigt i forhold til andre, så er der stadigvæk grænser for, hvor hurtigt det kan gå"

Thomas Okke-Frahm er endnu ikke vendt tilbage på Computerworlds henvendelse om jobskiftet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere