Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Jørgen Bardenfleths bestyrelseskarriere er bygget på benhårdt arbejde og kold kanvas-kaffe - hør hans gode råd til dig i Tech fra Toppen

Tech fra Toppen: Jørgen Bardenfleth er en af Danmarks mest erfarne og alsidige it-ledere - og han har gang i bestyrelseskarrieren. Hør hans gode råd om, hvad du selv kan gøre, og hvad forskellen er på god ledelse og godt bestyrelsesarbejde.

Jørgen Bardenfleth er en af Danmarks mest erfarne og alsidige it-ledere.

Han har været dansk direktør for Microsoft, direktør for Intel og direktør for HP.

Han har siddet i bestyrelsen for GN Store Nord, ingeniørvirksomheden COWI, hostingvirksomheden Athena og arkitekfirmaet Arkitema,

Og så er han bestyrelsesformand for softwareudviklerne hos Lyngsøe Systems, sikkerhedsvirksomeden Dubex og forskersparken Symbion og med i bestyrelsen for EG, Prodata Consult, Copenhagen Healthtech Cluster, LanguageWire og ikke mindst Bloxhub, hvor denne episode af Tech fra Toppen er optaget.

I denne episode deler JørgenBardenfleth ud af sine erfaringer om, hvad en god bestyrelse kan, og hvordan man skifter erhvervskarrieren ud med en bestyrelseskarriere.

Det gør man blandt andet drikke det, som Jørgen Bardenfleth kalder kold kanvas-kaffe.

Du kan i episoden blandt andet høre om:

  • Hvordan Jørgen Bardenfleth kom i gang med sin bestyrelseskarriere.
  • Hvad der er forskellen på ledelse og bestyrelsesarbejde.
  • Hvad det er, som de mange innovationshubs kan gøre for eksisterende virksomheder - og hvad eksisterende virksomheder kan gøre for at få mest muligt ud af de mange start-up fællesskaber som blandt andet det nye BLOXHUB..
Vært på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld.

Husk du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.

Lyt til mere: Du kan finde alle episoder af podcasten her