Artikel top billede

Photo by Bambi Corro on Unsplash

Teknologisk oprustning i Københavns Lufthavn: Nye avancerede skannere kan forkorte ventetiden, når du tager på ferie

En ny avanceret 3D-skanner kan betyde, at du ikke længere behøver fjerne væsker fra din håndbagage i sikkerhedskontrollen.

Når du næste år tager på ferie, kan du hvis alt går efter planen, se frem til kortere ventetider ved sikkerhedskontrollen.

For Københavns Lufthavn er netop nu i gang med en teknologisk oprustning, hvor lufthavnen tester en række avancerede 3D-skannere, som i fremtiden skal affotografere passagernes håndbagage.

Det skriver luftfartsmediet Standby.dk.

De nye 3D-skannere gør ifølge medie brug af ”computer tomografi-tekonologi” som også kendes fra de CT-skannere, som bliver brugt på hospitalerne.

Teknologien bliver allerede brugt i Heathrow i London, John F. Kennedy-lufthavnen i New York samt Schiphol i Amsterdam.

Den nye teknologi kan komme til at betyde, at passagerne ikke skal fjerne væsker fra deres håndbagage, hvilket skulle få den effekt at passagerne hurtigere kan bevæge sig gennem sikkerhedskontrollen.

”Hvis testforsøgene viser sig at være succesfulde og metoden bliver godkendt af myndighederne, kan den nye teknologi medføre, at flypassagerer i fremtiden ikke længere behøver fjerne væsker fra deres håndbagage for at få dem separat screenet,” oplyser Storbritanniens transportministerium ifølge Standby.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere