Artikel top billede

Microsoft smadrer frem på det danske cloud-marked: "Vi har fordoblet Azure-forretningen og regner med at gøre det samme igen næste år i Danmark"

Interview: En undersøgelse fra Gartner viser, at Microsoft på et år har fordoblet Azure-forretningen globalt. Også på det danske marked, stormer Microsoft frem med IaaS-forretningen, ifølge Microsoft selv.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i Microsofts forventninger til Azure-forretningen i Danmark
  • Microsofts syn påcloud- konkurrencen på det danske marked
  • Om Microsoft frygter Amazon i cloud-kampen
932
4:45 min
Microsoft har på et år fordoblet sin globale vækst på markedet for public cloud IaaS. Samme voldsomme vækstrater har Microsoft, ifølge selskabet selv, præsteret på det danske marked, hvor meldingen er, at Azure-forretningen på et år ligeledes er fordoblet.

Ifølge en analyse fra Gartner, har Azure på et år sikret Microsoft en næsten 100 procent vækst på det internationale marked for IaaS public cloud.

I Danmark har Lasse Svane Ryby, manden med ansvaret for den danske gren af Azure, svært ved at få armene ned oven på det, han kalder et 'forrygende år'.

"Det har været et helt forrygende år. Vi har fordoblet Azure-forretningen og regner med at gøre det samme igen næste år i Danmark. Vi begynder at se, at særligt de store virksomheder begynder at rykke, og vi mærker lige nu, at efterspørgslen hele tiden stiger," siger Lasse Svane Ryby, der ikke ønsker at komme nærmere ind på konkrete omsætningstal for Azure-forretningen i Danmark.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nuudays CTO troede hun skulle styre mindre it-projekt - nu er det endt med fireårig 'green field'-transformation til en milliard kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Worksome buldrer frem: Omsætning mere end tredoblet på et år - lander på 664 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nuuday søsætter sin største it-investering nogensinde: Vil bruge en milliard kroner på ny platform og transformation af hele virksomheden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Da helvede brød løs: Fem år siden det danske it-sikkerhedslandskab for alvor blev forandret

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

PET vil hyre hardware-hackere: “Ved du, hvordan dit køleskab, din bluetoothhøjtaler eller din printer kan udnyttes til at indhente oplysninger om dig?”


CIO
10 gratis artikler: Få gode råd fra Danmarks bedste it-ledere