Artikel top billede

Indien vil opbevare alt data inden for landets grænser: Det kan blive dyrt for Microsoft og Amazons kunder

Store teknologi-giganter som Microsoft og Amazon står til at skulle betale store omkostninger, efter at den indiske regering er på vej med et lovforslag om at samle al regeringen data i Indien.

Det kan blive dyrt for udbydere af cloud-storage efter, at den indiske regering planlægger at alt data skal opbavares i Indien.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Som en del af en række nye forslag har et udvalg i den indiske regering nemlig besluttet, at al opbevaring af data skal ske inden for landets grænser.

Læs også: Sådan skal kunder fra hele verden lokkes til danske datacentre: Henvendelserne fra franske, tyske og italienske selskaber er eksploderet på seks måneder

Men det bliver dyrt for de virksomheder, der skal opbevare den data, fordi strøm er utrolig dyrt i Indien, skriver Reuters.

Derfor kommer Storage-udbydere til at få noget højere omkostninger, hvis de vil ind på det indiske marked, og ifølge Reuters ser regningen ud til at blive sendt videre til kunderne.

Data skal være tilgængeligt for myndigheder

Den indiske regerings forslag om at flytte alt data ind i landet sker som et led i at give myndighederne lettere adgang.

Læs også: IBM-boss overtager 300 fyringstruede KMD-medarbejdere: "Om to til tre år vil mange af dem lave noget helt andet"

“Vi anbefaler, at alt cloud data og alt data, der er om indiske borgere, bliver opbevaret lokalt. Den data skal være tilgængelig for efterforskningenheder og nationale sikkerhedsbureauer,” siger Kris Gopalakrishnan, der er stifter af den indiske teknologivirksomhed Infosys, og en del af regeringsudvalget bag forslaget til Reuters.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere