Artikel top billede

Foto: Pressefoto Ascom Danmark (Foto: /)

It-leverandør til de danske hospitaler skifter på den øverste post: Salgsdirektør forfremmes til nordisk topchef

Den schweiziske it-leverandør Ascom har forfremmet sin danske salgsdirektør til chef for hele Norden. Dermed forlader den tidligere direktør sin stilling.

Opdateret 8. august med info om årsagen til udskiftningen på direktørposten.

Den danske afdeling af den schweiziske virksomhed Ascom, der primært leverer it-løsninger til sundhedsvæsenet, skifter ud i det øverste ledelseslag.

Af CVR-registeret fremgår det, at den nu tidligere administrerende direktør, Aage Rask Andersen, efter mere end otte år på posten er stoppet i starten af august.

Han erstattes af selskabets danske salgsdirektør, Jens Andersen, der forfremmes til stillingen managing director nordic.

Dermed bliver han øverste chef for alle virksomhedens aktiviteter i den nordiske region.

Computerworld har forsøgt at få en kommentar fra både Jens Andersen og Aage Rask Andersen, men ingen af dem er vendt tilbage på Computerworlds henvendelser.

Ascom oplyser til Computerworld, at skiftet på direktørposten er sket som led i en organisatorisk rokade, fordi Aage Rask Andersen er blevet udstationeret for Ascom i Singapore.

Jens Andersen bekræfter dog oplysningen om, at han er ny nordisk chef for Ascom på sin Linkedin-profil.

Leverer it til den danske sundhedssektor

På verdensplan råder Ascom over omkring 12.000 medarbejdere fordelt på 18 lande.

Virksomheden har desuden en lang række danske hospitaler i kundeporteføljen.

Den omfatter blandt andet Herlev Hospital, Sygehus Vendsyssel, Sygehus Lillebælt, Hillerød Hospital, Vejle Sygehus, Psykiatrisk Center Vejle, Hammel Neurocenter, Aarhus Universitetshospital og Nordsjællands Hospital, ligesom selskabet også leverer til flere danske plejehjem.

I 2017 omsatte Ascom for lidt over 85 millioner kroner i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital