Artikel top billede

Foto: Pressefoto Ascom Danmark (Foto: /)

It-leverandør til de danske hospitaler skifter på den øverste post: Salgsdirektør forfremmes til nordisk topchef

Den schweiziske it-leverandør Ascom har forfremmet sin danske salgsdirektør til chef for hele Norden. Dermed forlader den tidligere direktør sin stilling.

Opdateret 8. august med info om årsagen til udskiftningen på direktørposten.

Den danske afdeling af den schweiziske virksomhed Ascom, der primært leverer it-løsninger til sundhedsvæsenet, skifter ud i det øverste ledelseslag.

Af CVR-registeret fremgår det, at den nu tidligere administrerende direktør, Aage Rask Andersen, efter mere end otte år på posten er stoppet i starten af august.

Han erstattes af selskabets danske salgsdirektør, Jens Andersen, der forfremmes til stillingen managing director nordic.

Dermed bliver han øverste chef for alle virksomhedens aktiviteter i den nordiske region.

Computerworld har forsøgt at få en kommentar fra både Jens Andersen og Aage Rask Andersen, men ingen af dem er vendt tilbage på Computerworlds henvendelser.

Ascom oplyser til Computerworld, at skiftet på direktørposten er sket som led i en organisatorisk rokade, fordi Aage Rask Andersen er blevet udstationeret for Ascom i Singapore.

Jens Andersen bekræfter dog oplysningen om, at han er ny nordisk chef for Ascom på sin Linkedin-profil.

Leverer it til den danske sundhedssektor

På verdensplan råder Ascom over omkring 12.000 medarbejdere fordelt på 18 lande.

Virksomheden har desuden en lang række danske hospitaler i kundeporteføljen.

Den omfatter blandt andet Herlev Hospital, Sygehus Vendsyssel, Sygehus Lillebælt, Hillerød Hospital, Vejle Sygehus, Psykiatrisk Center Vejle, Hammel Neurocenter, Aarhus Universitetshospital og Nordsjællands Hospital, ligesom selskabet også leverer til flere danske plejehjem.

I 2017 omsatte Ascom for lidt over 85 millioner kroner i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere