Foto: Pressefoto Ascom Danmark

It-leverandør til de danske hospitaler skifter på den øverste post: Salgsdirektør forfremmes til nordisk topchef

Den schweiziske it-leverandør Ascom har forfremmet sin danske salgsdirektør til chef for hele Norden. Dermed forlader den tidligere direktør sin stilling.

Opdateret 8. august med info om årsagen til udskiftningen på direktørposten.

Den danske afdeling af den schweiziske virksomhed Ascom, der primært leverer it-løsninger til sundhedsvæsenet, skifter ud i det øverste ledelseslag.

Af CVR-registeret fremgår det, at den nu tidligere administrerende direktør, Aage Rask Andersen, efter mere end otte år på posten er stoppet i starten af august.

Han erstattes af selskabets danske salgsdirektør, Jens Andersen, der forfremmes til stillingen managing director nordic.

Dermed bliver han øverste chef for alle virksomhedens aktiviteter i den nordiske region.

Computerworld har forsøgt at få en kommentar fra både Jens Andersen og Aage Rask Andersen, men ingen af dem er vendt tilbage på Computerworlds henvendelser.

Ascom oplyser til Computerworld, at skiftet på direktørposten er sket som led i en organisatorisk rokade, fordi Aage Rask Andersen er blevet udstationeret for Ascom i Singapore.

Jens Andersen bekræfter dog oplysningen om, at han er ny nordisk chef for Ascom på sin Linkedin-profil. Leverer it til den danske sundhedssektor
På verdensplan råder Ascom over omkring 12.000 medarbejdere fordelt på 18 lande.

Virksomheden har desuden en lang række danske hospitaler i kundeporteføljen.

Den omfatter blandt andet Herlev Hospital, Sygehus Vendsyssel, Sygehus Lillebælt, Hillerød Hospital, Vejle Sygehus, Psykiatrisk Center Vejle, Hammel Neurocenter, Aarhus Universitetshospital og Nordsjællands Hospital, ligesom selskabet også leverer til flere danske plejehjem.

I 2017 omsatte Ascom for lidt over 85 millioner kroner i Danmark.
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.