Artikel top billede

Foto: Region Midtjylland. (Foto: Michel Harder)

Silkeborg Data lander kæmpe millionaftale med Region Midtjylland: Skal levere til regionen de næste otte år

Silkeborg Data skal de kommende otte år levere en række systemer til en af landets fem regioner. "Region Midtjylland er en af vores absolut største og bedste kunder," siger direktøren for Silkeborg Data om ordren til mere end 100 millioner kroner.

EG tager et kæmpe udbudsstik til en værdi på mere end 100 millioner kroner.

Det sker efter det tilkøbte selskab, Silkeborg Data, har vundet et kæmpe EU-udbud, der omfatter levering en række afgørende systemer til Region Midtjylland, der har ansvaret for at drive sundhedsvæsenet i det midtjyske.

Det skriver EG i en meddelelse til Computerworld.

Læs mere her: Regionsformand forudser opdeling af Danmark: Vestdanmark samler sig om Systematics løsning

"Region Midtjylland er en af vores absolut største og bedste kunder, som vi igennem årene har arbejdet tæt sammen med på mange områder, lige fra løn og vagtplanlægning til drift af regionens sociale tilbud. Derfor er vi meget glade for genvalget som leverandør," udtaler direktør for EG Silkeborg Data, Allan Jepsen i meddelelsen.

Aftalen, der blev indgået torsdag, betyder, at det de kommende otte år er Silkeborg Data, der skal levere systemer indenfor løn, HR og ressourceplanlægning til Region Midtjylland.

Med aftalen underskrevet er det dermed besluttet, at regionens 37.000 ansatte indtil midt i 2020'erne skal benytte systemer fra EG Silkeborg Data.

Det betyder, at blandt andet de ansatte på sygehusene i Horsens, Silkeborg, og Aarhus kommer til at have daglig omgang med Silkeborg Datas systemer.

Læs mere her: It-sikkerhedsprocedurer sejler i Region Midtjylland: Har ikke styr på håndtering af borgernes data
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere