Artikel top billede

Foto: Region Midtjylland. (Foto: Michel Harder)

Silkeborg Data lander kæmpe millionaftale med Region Midtjylland: Skal levere til regionen de næste otte år

Silkeborg Data skal de kommende otte år levere en række systemer til en af landets fem regioner. "Region Midtjylland er en af vores absolut største og bedste kunder," siger direktøren for Silkeborg Data om ordren til mere end 100 millioner kroner.

EG tager et kæmpe udbudsstik til en værdi på mere end 100 millioner kroner.

Det sker efter det tilkøbte selskab, Silkeborg Data, har vundet et kæmpe EU-udbud, der omfatter levering en række afgørende systemer til Region Midtjylland, der har ansvaret for at drive sundhedsvæsenet i det midtjyske.

Det skriver EG i en meddelelse til Computerworld.

Læs mere her: Regionsformand forudser opdeling af Danmark: Vestdanmark samler sig om Systematics løsning

"Region Midtjylland er en af vores absolut største og bedste kunder, som vi igennem årene har arbejdet tæt sammen med på mange områder, lige fra løn og vagtplanlægning til drift af regionens sociale tilbud. Derfor er vi meget glade for genvalget som leverandør," udtaler direktør for EG Silkeborg Data, Allan Jepsen i meddelelsen.

Aftalen, der blev indgået torsdag, betyder, at det de kommende otte år er Silkeborg Data, der skal levere systemer indenfor løn, HR og ressourceplanlægning til Region Midtjylland.

Med aftalen underskrevet er det dermed besluttet, at regionens 37.000 ansatte indtil midt i 2020'erne skal benytte systemer fra EG Silkeborg Data.

Det betyder, at blandt andet de ansatte på sygehusene i Horsens, Silkeborg, og Aarhus kommer til at have daglig omgang med Silkeborg Datas systemer.

Læs mere her: It-sikkerhedsprocedurer sejler i Region Midtjylland: Har ikke styr på håndtering af borgernes data
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere