Artikel top billede

Foto: Region Midtjylland.

Silkeborg Data lander kæmpe millionaftale med Region Midtjylland: Skal levere til regionen de næste otte år

Silkeborg Data skal de kommende otte år levere en række systemer til en af landets fem regioner. "Region Midtjylland er en af vores absolut største og bedste kunder," siger direktøren for Silkeborg Data om ordren til mere end 100 millioner kroner.

EG tager et kæmpe udbudsstik til en værdi på mere end 100 millioner kroner.

Det sker efter det tilkøbte selskab, Silkeborg Data, har vundet et kæmpe EU-udbud, der omfatter levering en række afgørende systemer til Region Midtjylland, der har ansvaret for at drive sundhedsvæsenet i det midtjyske.

Det skriver EG i en meddelelse til Computerworld.

Læs mere her: Regionsformand forudser opdeling af Danmark: Vestdanmark samler sig om Systematics løsning

"Region Midtjylland er en af vores absolut største og bedste kunder, som vi igennem årene har arbejdet tæt sammen med på mange områder, lige fra løn og vagtplanlægning til drift af regionens sociale tilbud. Derfor er vi meget glade for genvalget som leverandør," udtaler direktør for EG Silkeborg Data, Allan Jepsen i meddelelsen.

Aftalen, der blev indgået torsdag, betyder, at det de kommende otte år er Silkeborg Data, der skal levere systemer indenfor løn, HR og ressourceplanlægning til Region Midtjylland.

Med aftalen underskrevet er det dermed besluttet, at regionens 37.000 ansatte indtil midt i 2020'erne skal benytte systemer fra EG Silkeborg Data.

Det betyder, at blandt andet de ansatte på sygehusene i Horsens, Silkeborg, og Aarhus kommer til at have daglig omgang med Silkeborg Datas systemer.

Læs mere her: It-sikkerhedsprocedurer sejler i Region Midtjylland: Har ikke styr på håndtering af borgernes data
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere