Artikel top billede

Landbrugsstyrelsen på vej med kæmpe it-ordre: Vil købe it-ydelser for op mod 125 millioner kroner

Styrelsen forventer, at mindst fem leverandører vil forsøge at lande kæmpeordren på op mod 125 millioner kroner .

Landbrugsstyrelsen søger ny it-leverandør og sender nu kæmpeopgaven med dels at udvikle og dels at vedligeholde en række systemer i udbud.

Det drejer sig om ‘nyudvikling, videreudvikling og vedigeholdelse’ af styrelsens såkaldte TAS-systemer.

Det står for ‘tilskudsadministration’ og dækker over de ret omfattende systemer, som styrelsen i dag anvender til ansøgninger, sagsbehandling og udbetalinger til landbruget.

I dag anvender styrelsen systemer som BTAS, CAPTAS og EUS på området, og det er et kriterie, at en leverandør skal kunne samarbejde med styrelsens nuværende it-leverandører, som tæller CGI, Statens IT, Formpipe og Cowi.

Opgaven består i at levere bistand over en bred kam til it-området - herunder gennemførelse af større projekter, løbende tilpasning, opgraderinger og vedligeholdelse af CAPTAS, systemsupport og drift af administrationssystemerne.

I udbudsmaterialet - som du finder her - skriver Landbrugsstyrelsen, at ordren dækker over fire år og har en samlet værdi på mellem 100 millioner og 125 millioner kroner eksklusive moms.

Styrelsen forventer, at op mod fem leverandører vil byde på opgaven og forventer at prækvalificere fem leverandører.

Interesserede leverandører har travlt, for Landbrugsstyrelsen lukker for ansøgninger allerede 6. september.

Udbuddet er en del af Landbrugsstyrelsens store it-plan.

Styrelsen står i dag bag en af de største statslige it-afdelinger herhjemme, den gik i fjor i gang med en meget ambitiøs it-plan, som du kan læse mere om her: Kæmpe it-satsning i Landbrugsstyrelsen: Nye it-projekter for 90 millioner - skal bruge mange nye medarbejdere.

En af Landbrugsstyrelsens centrale opgaver er at flytte penge fra EU og ud til landbrugs-erhvervet, hvilket er en opgave, som i dag altid foregår digitalt - og som kræver ret omfattende automatisering, så sagsbehandlingstiderne bliver så korte som mulig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere