Artikel top billede

Landbrugsstyrelsen på vej med kæmpe it-ordre: Vil købe it-ydelser for op mod 125 millioner kroner

Styrelsen forventer, at mindst fem leverandører vil forsøge at lande kæmpeordren på op mod 125 millioner kroner .

Landbrugsstyrelsen søger ny it-leverandør og sender nu kæmpeopgaven med dels at udvikle og dels at vedligeholde en række systemer i udbud.

Det drejer sig om ‘nyudvikling, videreudvikling og vedigeholdelse’ af styrelsens såkaldte TAS-systemer.

Det står for ‘tilskudsadministration’ og dækker over de ret omfattende systemer, som styrelsen i dag anvender til ansøgninger, sagsbehandling og udbetalinger til landbruget.

I dag anvender styrelsen systemer som BTAS, CAPTAS og EUS på området, og det er et kriterie, at en leverandør skal kunne samarbejde med styrelsens nuværende it-leverandører, som tæller CGI, Statens IT, Formpipe og Cowi.

Opgaven består i at levere bistand over en bred kam til it-området - herunder gennemførelse af større projekter, løbende tilpasning, opgraderinger og vedligeholdelse af CAPTAS, systemsupport og drift af administrationssystemerne.

I udbudsmaterialet - som du finder her - skriver Landbrugsstyrelsen, at ordren dækker over fire år og har en samlet værdi på mellem 100 millioner og 125 millioner kroner eksklusive moms.

Styrelsen forventer, at op mod fem leverandører vil byde på opgaven og forventer at prækvalificere fem leverandører.

Interesserede leverandører har travlt, for Landbrugsstyrelsen lukker for ansøgninger allerede 6. september.

Udbuddet er en del af Landbrugsstyrelsens store it-plan.

Styrelsen står i dag bag en af de største statslige it-afdelinger herhjemme, den gik i fjor i gang med en meget ambitiøs it-plan, som du kan læse mere om her: Kæmpe it-satsning i Landbrugsstyrelsen: Nye it-projekter for 90 millioner - skal bruge mange nye medarbejdere.

En af Landbrugsstyrelsens centrale opgaver er at flytte penge fra EU og ud til landbrugs-erhvervet, hvilket er en opgave, som i dag altid foregår digitalt - og som kræver ret omfattende automatisering, så sagsbehandlingstiderne bliver så korte som mulig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere