Artikel top billede

Tech fra Toppen på optagelse. Fra venste chefredaktør Lars Jacobsen, CIO i Maersk Tankers, Torben Ruberg og direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen (selfiefoto: Lars Jacobsen)

Bag kulissen: Ny Tech fra Toppen-podcast på vej - vi optager hos Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv

Computerworld er netop nu i gang med optagelserne til den kommende udgave af Tech fra Toppen - denne gang med direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen. Den kan du godt glæde dig til.

Et kig bag kulisserne: Hvorfor er det så svært at få de små og mellemstore virksomhederne til at effektivisere ved hjælp af it, når nu it står til at blive et af de helt store konkurrence-parametre i fremtiden?

Det er et af de helt store spørgsmål, som Computerworld i næste udgave af Tech fra Toppen-podcast vender med direktør i Dansk Erhverv og tidligere erhvervsminister, Brian Mikkelsen. Den kan du godt glæde dig til at høre.

Computerworld er i disse timer på besøg hos Dansk Erhverv med optagegrej for at besøge Brian Mikkelsen.

Værter i Tech fra Toppen er Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen samt CIO i Maersk Tankers, Torben Ruberg.

Brian Mikkelsen mener, at problematikken er alvorlig, og at der er brug for en holdningsændring blandt mange af de små og mellemstore virksomheder herhjemme.

Det kræver blandt andet mange flere eksempler på, hvor meget it faktisk kan flytte, fortæller Brian Mikkelsen. Og så bliver vi nødt til at skabe nogle bedre uddannelser.

Brian Mikkelsen lufter også ideen om at indføre belønninger til universiteterne for at uddanne folk, der rent faktisk kommer i arbejde på området - altså for at skaffe de nødvendige kompetencer til virksomhederne, som så til gengæld vil forstå, at der er nyttig arbejdskraft at hente.

Vi udsender Tech fra Toppen med Brian Mikkelsen, Torben Ruberg og Lars Jacobsen i næste uge.

Indtil da kan du høre eller genhøre en af vores tidligere Tech fra Toppen.

Du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link) eller RSS (link)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere