Artikel top billede

Tech fra Toppen på optagelse. Fra venste chefredaktør Lars Jacobsen, CIO i Maersk Tankers, Torben Ruberg og direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen (selfiefoto: Lars Jacobsen)

Bag kulissen: Ny Tech fra Toppen-podcast på vej - vi optager hos Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv

Computerworld er netop nu i gang med optagelserne til den kommende udgave af Tech fra Toppen - denne gang med direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen. Den kan du godt glæde dig til.

Et kig bag kulisserne: Hvorfor er det så svært at få de små og mellemstore virksomhederne til at effektivisere ved hjælp af it, når nu it står til at blive et af de helt store konkurrence-parametre i fremtiden?

Det er et af de helt store spørgsmål, som Computerworld i næste udgave af Tech fra Toppen-podcast vender med direktør i Dansk Erhverv og tidligere erhvervsminister, Brian Mikkelsen. Den kan du godt glæde dig til at høre.

Computerworld er i disse timer på besøg hos Dansk Erhverv med optagegrej for at besøge Brian Mikkelsen.

Værter i Tech fra Toppen er Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen samt CIO i Maersk Tankers, Torben Ruberg.

Brian Mikkelsen mener, at problematikken er alvorlig, og at der er brug for en holdningsændring blandt mange af de små og mellemstore virksomheder herhjemme.

Det kræver blandt andet mange flere eksempler på, hvor meget it faktisk kan flytte, fortæller Brian Mikkelsen. Og så bliver vi nødt til at skabe nogle bedre uddannelser.

Brian Mikkelsen lufter også ideen om at indføre belønninger til universiteterne for at uddanne folk, der rent faktisk kommer i arbejde på området - altså for at skaffe de nødvendige kompetencer til virksomhederne, som så til gengæld vil forstå, at der er nyttig arbejdskraft at hente.

Vi udsender Tech fra Toppen med Brian Mikkelsen, Torben Ruberg og Lars Jacobsen i næste uge.

Indtil da kan du høre eller genhøre en af vores tidligere Tech fra Toppen.

Du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link) eller RSS (link)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Humac-direktør Michael Bech: "Vi kommer til at se prisstigninger på elektronik i fremtiden"
Interview: Den globale chip-tørke vil få elektronikpriserne til at stige, lyder det fra Michael Bech, CEO i Apple-forhandleren Humac. De hyppige knaldtilbud giver nemlig ikke mening, når der ikke er varer nok på hylderne, og kunderne samtidig er villige til at betale fuld pris.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.