Artikel top billede

Tech fra Toppen på optagelse. Fra venste chefredaktør Lars Jacobsen, CIO i Maersk Tankers, Torben Ruberg og direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen (selfiefoto: Lars Jacobsen)

Bag kulissen: Ny Tech fra Toppen-podcast på vej - vi optager hos Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv

Computerworld er netop nu i gang med optagelserne til den kommende udgave af Tech fra Toppen - denne gang med direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen. Den kan du godt glæde dig til.

Et kig bag kulisserne: Hvorfor er det så svært at få de små og mellemstore virksomhederne til at effektivisere ved hjælp af it, når nu it står til at blive et af de helt store konkurrence-parametre i fremtiden?

Det er et af de helt store spørgsmål, som Computerworld i næste udgave af Tech fra Toppen-podcast vender med direktør i Dansk Erhverv og tidligere erhvervsminister, Brian Mikkelsen. Den kan du godt glæde dig til at høre.

Computerworld er i disse timer på besøg hos Dansk Erhverv med optagegrej for at besøge Brian Mikkelsen.

Værter i Tech fra Toppen er Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen samt CIO i Maersk Tankers, Torben Ruberg.

Brian Mikkelsen mener, at problematikken er alvorlig, og at der er brug for en holdningsændring blandt mange af de små og mellemstore virksomheder herhjemme.

Det kræver blandt andet mange flere eksempler på, hvor meget it faktisk kan flytte, fortæller Brian Mikkelsen. Og så bliver vi nødt til at skabe nogle bedre uddannelser.

Brian Mikkelsen lufter også ideen om at indføre belønninger til universiteterne for at uddanne folk, der rent faktisk kommer i arbejde på området - altså for at skaffe de nødvendige kompetencer til virksomhederne, som så til gengæld vil forstå, at der er nyttig arbejdskraft at hente.

Vi udsender Tech fra Toppen med Brian Mikkelsen, Torben Ruberg og Lars Jacobsen i næste uge.

Indtil da kan du høre eller genhøre en af vores tidligere Tech fra Toppen.

Du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link) eller RSS (link)
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere