Artikel top billede

Systematic runder 1.000 ansatte - er nu Danmarks største privatejede it-firma

Aarhusianske Systematic runder 1.000 ansatte - 33 år efter selskabet blev stifter af Michael Holm, der fortsat er administrerende direktør og hovedejer.

Aarhusianske Systematic fejrer med taler og ministerbesøg i dag, at selskabet har rundet 1.000 ansatte, hvoraf de 740 fortsat sidder i hjembyen Aarhus, skriver Finans.

Selskabet runder de 1.000 medarbejdere 33 år efter, at Michael Holm stiftede selskabet. Han er fortsat administrerende direktør og hovedejer af det store it-selskab, som i dag har en stor afdeling i Rumænien.

Det gør selskabet til det største privatejede it-firma i Danmark.

Systematic har altid givet overskud, men det store gennembrud kom ifølge avisen i 2017, da Systematic fik den amerikanske hær som kunde på en femårig milliardkontrakt.

Systematic landede i fjor et overskud på 289 millioner kroner efter skat.

“Jeg tror godt, vi kan fortsætte med at vokse, men det skal ikke ske i samme spring, med så hurtig vækst, for det er voldsomt for organisationen. Man skal også kunne følge med, og der er noget infrastruktur, man skal nå at bygge op,” siger Michael Holm til Finans.

Læs også:

De bedste af de største it-virksomheder i Danmark er grundlagt i Danmark: Se listen her

Strålende Systematic-regnskab viser vejen frem - vi har en ny elite af danske it-virksomheder

Netcompany klar med rekord-regnskab: Omsætningen buldrer i vejret - sammen med antallet af medarbejdere

Bølge af masseansættelser hos danske it-firmaer: Har brug for disse it-folk netop nu

Regionsrådsformand vil have undersøgt pris på Sundhedsplatformen: Har kostet 700 millioner, mens Region Syddanmarks nye system koster 250 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere