Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal /)

Systematic runder 1.000 ansatte - er nu Danmarks største privatejede it-firma

Aarhusianske Systematic runder 1.000 ansatte - 33 år efter selskabet blev stifter af Michael Holm, der fortsat er administrerende direktør og hovedejer.

Aarhusianske Systematic fejrer med taler og ministerbesøg i dag, at selskabet har rundet 1.000 ansatte, hvoraf de 740 fortsat sidder i hjembyen Aarhus, skriver Finans.

Selskabet runder de 1.000 medarbejdere 33 år efter, at Michael Holm stiftede selskabet. Han er fortsat administrerende direktør og hovedejer af det store it-selskab, som i dag har en stor afdeling i Rumænien.

Det gør selskabet til det største privatejede it-firma i Danmark.

Systematic har altid givet overskud, men det store gennembrud kom ifølge avisen i 2017, da Systematic fik den amerikanske hær som kunde på en femårig milliardkontrakt.

Systematic landede i fjor et overskud på 289 millioner kroner efter skat.

“Jeg tror godt, vi kan fortsætte med at vokse, men det skal ikke ske i samme spring, med så hurtig vækst, for det er voldsomt for organisationen. Man skal også kunne følge med, og der er noget infrastruktur, man skal nå at bygge op,” siger Michael Holm til Finans.

Læs også:

De bedste af de største it-virksomheder i Danmark er grundlagt i Danmark: Se listen her

Strålende Systematic-regnskab viser vejen frem - vi har en ny elite af danske it-virksomheder

Netcompany klar med rekord-regnskab: Omsætningen buldrer i vejret - sammen med antallet af medarbejdere

Bølge af masseansættelser hos danske it-firmaer: Har brug for disse it-folk netop nu

Regionsrådsformand vil have undersøgt pris på Sundhedsplatformen: Har kostet 700 millioner, mens Region Syddanmarks nye system koster 250 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere