Artikel top billede

Dansk softwarefirma bejler til Mark Zuckerberg efter eksplosiv vækst

Det danske it-selskab Gan Integrity bejler til Facebook-stifter Mark Zuckerbergs private investeringsfond efter vild vækst.

Det danske it-selskab Gan Integrity er ‘i dialog’ med blandt andet Mark Zuckerberg og LinkedIn-stifter Reid Hoffmanns personlige investeringsfond, Iconiq Capital, skriver Børsen.

Gan Integrity - der leverer løsninger til compliance og risikoanalyse - hentede i fjor 150 millioner kroner fra fire kapitalfonde.

Og målet er nu yderligere kapitaltilskud på mindst 100 millioner kroner fra amerikanske eller europæiske kapitalfonde.

"Vi har været igennem en fuldstændigt vanvittig udvikling. For bare få år siden omsatte vi for to millioner kroner., og nu har vi kontrakter inde for flere hundrede millioner kroner," siger direktør og medstifter Thomas Sehested til Børsen.

De mange penge skal investeres i videreudvikling af Gan Integritys platformen samt det, der kaldes for ‘skalering’ af salgsindsatsen i USA og Europa. Også Asien og Mellemøsten er i kikkerten.

Thomas Sehested fortalte i foråret til Børsen, at han troede, at det var fup, da han første gang modtog en mail fra Iconiq Capital, som gerne ville i dialog med ham.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere