Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk softwarefirma bejler til Mark Zuckerberg efter eksplosiv vækst

Det danske it-selskab Gan Integrity bejler til Facebook-stifter Mark Zuckerbergs private investeringsfond efter vild vækst.

Det danske it-selskab Gan Integrity er ‘i dialog’ med blandt andet Mark Zuckerberg og LinkedIn-stifter Reid Hoffmanns personlige investeringsfond, Iconiq Capital, skriver Børsen.

Gan Integrity - der leverer løsninger til compliance og risikoanalyse - hentede i fjor 150 millioner kroner fra fire kapitalfonde.

Og målet er nu yderligere kapitaltilskud på mindst 100 millioner kroner fra amerikanske eller europæiske kapitalfonde.

"Vi har været igennem en fuldstændigt vanvittig udvikling. For bare få år siden omsatte vi for to millioner kroner., og nu har vi kontrakter inde for flere hundrede millioner kroner," siger direktør og medstifter Thomas Sehested til Børsen.

De mange penge skal investeres i videreudvikling af Gan Integritys platformen samt det, der kaldes for ‘skalering’ af salgsindsatsen i USA og Europa. Også Asien og Mellemøsten er i kikkerten.

Thomas Sehested fortalte i foråret til Børsen, at han troede, at det var fup, da han første gang modtog en mail fra Iconiq Capital, som gerne ville i dialog med ham.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere