Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk softwarefirma bejler til Mark Zuckerberg efter eksplosiv vækst

Det danske it-selskab Gan Integrity bejler til Facebook-stifter Mark Zuckerbergs private investeringsfond efter vild vækst.

Det danske it-selskab Gan Integrity er ‘i dialog’ med blandt andet Mark Zuckerberg og LinkedIn-stifter Reid Hoffmanns personlige investeringsfond, Iconiq Capital, skriver Børsen.

Gan Integrity - der leverer løsninger til compliance og risikoanalyse - hentede i fjor 150 millioner kroner fra fire kapitalfonde.

Og målet er nu yderligere kapitaltilskud på mindst 100 millioner kroner fra amerikanske eller europæiske kapitalfonde.

"Vi har været igennem en fuldstændigt vanvittig udvikling. For bare få år siden omsatte vi for to millioner kroner., og nu har vi kontrakter inde for flere hundrede millioner kroner," siger direktør og medstifter Thomas Sehested til Børsen.

De mange penge skal investeres i videreudvikling af Gan Integritys platformen samt det, der kaldes for ‘skalering’ af salgsindsatsen i USA og Europa. Også Asien og Mellemøsten er i kikkerten.

Thomas Sehested fortalte i foråret til Børsen, at han troede, at det var fup, da han første gang modtog en mail fra Iconiq Capital, som gerne ville i dialog med ham.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere