Artikel top billede

Googles mail-app giver dig fremover ti sekunder til at fortryde en afsendt e-mail.

Med Googles nye Gmail-app får du 10 sekunder til at undgå at sende pinlige e-mails

Googles mail-app giver dig fremover mulighed for at fortryde en afsendt e-mail.

Googles Gmail-app til Android får en enkel, men potentiel uvurderlig feature i sin næste opdatering.

Fra og med version 8.7 af app’en vil Google inkludere en ’Undo Send’ feature inde i app’en til Android-smartphones.

Med denne ombord på mobilen køber du dig selv ti sekunder til at fortryde afsendelsen af en mail, eksempelvis når en vedhæftning mangler, pinlige tastefejl optræder eller en forkert modtager står i modtagerfeltet. Det skriver Androidpolice.

Mediet påpeger, at opdateringen ikke alene fungerer ved at opdatere app’en. For at tvinge opdateringen igennem skal Gmail-app’en genstartes.

Se også: Stor forbedring af Googles Gmail på vej: Får indbygget kalender og offline-funktion

Funktionen eksisterer i forvejen i Googles anden mail-app, Inbox, som i dag fås til både Android og iOS-platformene.

I Googles web-baserede app, har funktionen også eksisteret officielt siden 2015. Inden da har den potentielt korrespondance-redende feature eksisteret som betafunktion siden 2009.

Trækket kommer efter, at Google i foråret introducerede en stribe privatlivs-funktioner, som blandt andet gør det muligt at sætte en udløbsdato på afsendte e-mails eller tilknytte en kode til aflæsning af ens sendte e-mails.

Du kan læse om Googles privacy-funktioner i Gmail her: Google skruer op for privacy i kæmpe forbedring af Gmail: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere