Artikel top billede

Googles mail-app giver dig fremover ti sekunder til at fortryde en afsendt e-mail. (Foto: Flickr.com)

Med Googles nye Gmail-app får du 10 sekunder til at undgå at sende pinlige e-mails

Googles mail-app giver dig fremover mulighed for at fortryde en afsendt e-mail.

Googles Gmail-app til Android får en enkel, men potentiel uvurderlig feature i sin næste opdatering.

Fra og med version 8.7 af app’en vil Google inkludere en ’Undo Send’ feature inde i app’en til Android-smartphones.

Med denne ombord på mobilen køber du dig selv ti sekunder til at fortryde afsendelsen af en mail, eksempelvis når en vedhæftning mangler, pinlige tastefejl optræder eller en forkert modtager står i modtagerfeltet. Det skriver Androidpolice.

Mediet påpeger, at opdateringen ikke alene fungerer ved at opdatere app’en. For at tvinge opdateringen igennem skal Gmail-app’en genstartes.

Se også: Stor forbedring af Googles Gmail på vej: Får indbygget kalender og offline-funktion

Funktionen eksisterer i forvejen i Googles anden mail-app, Inbox, som i dag fås til både Android og iOS-platformene.

I Googles web-baserede app, har funktionen også eksisteret officielt siden 2015. Inden da har den potentielt korrespondance-redende feature eksisteret som betafunktion siden 2009.

Trækket kommer efter, at Google i foråret introducerede en stribe privatlivs-funktioner, som blandt andet gør det muligt at sætte en udløbsdato på afsendte e-mails eller tilknytte en kode til aflæsning af ens sendte e-mails.

Du kan læse om Googles privacy-funktioner i Gmail her: Google skruer op for privacy i kæmpe forbedring af Gmail: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere