Artikel top billede

Googles mail-app giver dig fremover ti sekunder til at fortryde en afsendt e-mail. (Foto: Flickr.com)

Med Googles nye Gmail-app får du 10 sekunder til at undgå at sende pinlige e-mails

Googles mail-app giver dig fremover mulighed for at fortryde en afsendt e-mail.

Googles Gmail-app til Android får en enkel, men potentiel uvurderlig feature i sin næste opdatering.

Fra og med version 8.7 af app’en vil Google inkludere en ’Undo Send’ feature inde i app’en til Android-smartphones.

Med denne ombord på mobilen køber du dig selv ti sekunder til at fortryde afsendelsen af en mail, eksempelvis når en vedhæftning mangler, pinlige tastefejl optræder eller en forkert modtager står i modtagerfeltet. Det skriver Androidpolice.

Mediet påpeger, at opdateringen ikke alene fungerer ved at opdatere app’en. For at tvinge opdateringen igennem skal Gmail-app’en genstartes.

Se også: Stor forbedring af Googles Gmail på vej: Får indbygget kalender og offline-funktion

Funktionen eksisterer i forvejen i Googles anden mail-app, Inbox, som i dag fås til både Android og iOS-platformene.

I Googles web-baserede app, har funktionen også eksisteret officielt siden 2015. Inden da har den potentielt korrespondance-redende feature eksisteret som betafunktion siden 2009.

Trækket kommer efter, at Google i foråret introducerede en stribe privatlivs-funktioner, som blandt andet gør det muligt at sætte en udløbsdato på afsendte e-mails eller tilknytte en kode til aflæsning af ens sendte e-mails.

Du kan læse om Googles privacy-funktioner i Gmail her: Google skruer op for privacy i kæmpe forbedring af Gmail: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere