Artikel top billede

Uber mener det alvorligt: Opruster i kampen for at blive børsnoteret næste år

Kørselstjenesten Uber er kommet et skridt tættere på en børsnotering. De storstilede planer skal gøres til virkelighed af en tung ledelsesmæssig profil, der indtager pladsen som finansdirektør i virksomheden.

Næste år kan endnu et amerikansk tech-vidunder ramme børsen. Uber har i hvert fald sat sig det som sit klare mål.

Nu har virksomheden så også fundet en af de nøglefigurer, der skal hjælpe virksomheden på vej.

Det skriver Techcrunch.

Det drejer sig om Nelson J. Chai, der indtager rollen som ny finansdirektør i virksomheden. Og hr. Chai er ikke hr. Hvem-som-helst.

Læs mere her: Blockchain er de etablerede virksomheders beskyttelse mod disruption: ”Gør ingenting” er ikke en mulighed

Han kommer med en fortid hos nogle af de helt tunge selskaber i det amerikanske erhvervsliv. Han har blandt andet tidligere været finansdirektør hos Merril Lynch og har indtaget en høj stilling hos både Bank of America og CIT Group.

Hans opgave bliver at stramme virksomheden op frem mod den kommende børsnotering næste år. Virksomheden har den seneste tid offentliggjort sine kvartalsregnskaber, og her ses det tydeligt, at virksomheden taber penge. Mange penge.

Læs mere her: Uber stopper udviklingen af selvkørende lastbiler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere