Artikel top billede

Uber mener det alvorligt: Opruster i kampen for at blive børsnoteret næste år

Kørselstjenesten Uber er kommet et skridt tættere på en børsnotering. De storstilede planer skal gøres til virkelighed af en tung ledelsesmæssig profil, der indtager pladsen som finansdirektør i virksomheden.

Næste år kan endnu et amerikansk tech-vidunder ramme børsen. Uber har i hvert fald sat sig det som sit klare mål.

Nu har virksomheden så også fundet en af de nøglefigurer, der skal hjælpe virksomheden på vej.

Det skriver Techcrunch.

Det drejer sig om Nelson J. Chai, der indtager rollen som ny finansdirektør i virksomheden. Og hr. Chai er ikke hr. Hvem-som-helst.

Læs mere her: Blockchain er de etablerede virksomheders beskyttelse mod disruption: ”Gør ingenting” er ikke en mulighed

Han kommer med en fortid hos nogle af de helt tunge selskaber i det amerikanske erhvervsliv. Han har blandt andet tidligere været finansdirektør hos Merril Lynch og har indtaget en høj stilling hos både Bank of America og CIT Group.

Hans opgave bliver at stramme virksomheden op frem mod den kommende børsnotering næste år. Virksomheden har den seneste tid offentliggjort sine kvartalsregnskaber, og her ses det tydeligt, at virksomheden taber penge. Mange penge.

Læs mere her: Uber stopper udviklingen af selvkørende lastbiler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere