Artikel top billede

Økonomisk Ugebrev: Netcompany-regnskab indeholder ‘flere bekymrende forhold’

Netcompanys regnskab for andet kvartal indeholder ‘flere bekymrende forhold,’ skriver Økonomisk Ugebrev.

Netcompanys regnskab for andet kvartal indeholder ‘flere bekymrende forhold,’ skriver Økonomisk Ugebrev i en analyse.

Netcompany offentliggjorde regnskab for kvartalet i sidste uge. Kravet er vækst og øget lønsomhed, efter Netcompany i sommer blev børsnoteret med stort rabalder og ståhej.

Det kan du læse mere om her: Her er tallene i Netcompanys debutregnskab som børsnoteret virksomhed: Væksten buldrer afsted - men aktionærerne dumper resultaterne

Ifølge Økonomisk Ugebrev er aktien siden noteringen steget med 45 procent, hvilket gør den til at de dyreste aktier på børsen med en handelspris på 40 gange det forventede overskud.

Ugebrevet opridser fire forhold, som betegnes som ‘bekymrende,’ når det gælder udsigten til at holde tempoet.

Blandt dem er de store offentlige it-projekter.

“Både blandt analytikere og brancheeksperter er det opfattelsen, at selskabet før eller siden vil ryge ind i dyre problemer med projektstyring, forsinkelser eller mangel på interne personaleressourcer. I branchen er der således allerede snak i krogene om, at Netcompany er begyndt at have udfordringer på nogle af de store aktuelle projekter,” lyder det fra Økonomisk Ugebrev.

Læs også:

Stort it-system fra Netcompany ramt af problemer: Tusindsvis af danskere har været ramt

Danmark har tradition for kuldsejlede it-projekter i det offentlige: I hvilke andre brancher accepterer man en vare med 1.000 fejl?

Netcompany brager frem som leverandør til det offentlige: Tredobler omsætningen og nærmer sig en halv milliard kroner årligt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere