Artikel top billede

Twitter fortsætter med at fjerne konti: Nu er 770 konti fjernet

Twitter fortsætter med at fjerne hundredevis konti, som forbindes med iransk propaganda. Nu er yderligere 486 fjernet, hvilket bringer det samlede antal af suspenderede Twitter-konti op på 770. Facebook har indtil videre suspenderet 652 konti, grupper og sider i indsatsen.

Facebook har suspenderet mere end 652 konti, grupper og sider i forsøget med at komme en koordineret manipulation, som angiveligt stammer fra Iran, til livs - og nu følger Twitter trop ved at fjerne en lang række konti.

Det kan du læse mere om her: Facebook lukker over 650 konti forbundet med iransk propaganda

Twitter, Facebook og Google har allerede været i gang med at fjerne hundredevis af sider, men Twitter oplyser nu, at tjensten har suspenderet yderligere 486 konti, hvilket bringer det samlede antal af suspenderede Twitter-konti op på 770.

Profilerne er fjernet som følge af brud på selskabets regler, og Twitter oplyser, at en stor del af profilerne fortsat stammer fra Iran.

Internetgiganterne har handlet, efter det internationale sikkerhedsfirma FireEye har gjort opmærksom på et netværk, der koordineret har promoveret iransk propaganda på en række kanaler.

Ifølge sikkerhedsfirmaet begyndte manipulationerne på Twitter allerede i 2017.

Læs også: Twitter-robot skal bekæmpe tilskuerkrisen i Superligaen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere