Artikel top billede

Twitter fortsætter med at fjerne konti: Nu er 770 konti fjernet

Twitter fortsætter med at fjerne hundredevis konti, som forbindes med iransk propaganda. Nu er yderligere 486 fjernet, hvilket bringer det samlede antal af suspenderede Twitter-konti op på 770. Facebook har indtil videre suspenderet 652 konti, grupper og sider i indsatsen.

Facebook har suspenderet mere end 652 konti, grupper og sider i forsøget med at komme en koordineret manipulation, som angiveligt stammer fra Iran, til livs - og nu følger Twitter trop ved at fjerne en lang række konti.

Det kan du læse mere om her: Facebook lukker over 650 konti forbundet med iransk propaganda

Twitter, Facebook og Google har allerede været i gang med at fjerne hundredevis af sider, men Twitter oplyser nu, at tjensten har suspenderet yderligere 486 konti, hvilket bringer det samlede antal af suspenderede Twitter-konti op på 770.

Profilerne er fjernet som følge af brud på selskabets regler, og Twitter oplyser, at en stor del af profilerne fortsat stammer fra Iran.

Internetgiganterne har handlet, efter det internationale sikkerhedsfirma FireEye har gjort opmærksom på et netværk, der koordineret har promoveret iransk propaganda på en række kanaler.

Ifølge sikkerhedsfirmaet begyndte manipulationerne på Twitter allerede i 2017.

Læs også: Twitter-robot skal bekæmpe tilskuerkrisen i Superligaen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere