Artikel top billede

(Foto: Photo by William Iven on Unsplash)

Facebook lukker over 650 konti forbundet med iransk propaganda

Facebook, Google og Twitter har haft travlt med at lukke ned for aktivitet forbundet med en formodet iransk propagandakampagne. Facebook har fjernet mere end 650 konti.

Facebook, Twitter og Google har lukket for flere hundrede sider og konti, der er kædet sammen med en formodet iransk propagandakampagne.

Det skriver Reuters.

Facebook fører an i antallet af nedlukkede adgange.

Tjenesten har fjernet mere end 650 konti og sider på tværs af Facebook og Instagram.

Twitter har lukket ned for 284 konti.

Reuters er ikke lykkedes med at få en kommentar fra Google.

Den formodede iranske aktivitet blev opdaget af det internationale sikkerhedsfirma Fireye, der melder, at den iranske propagandakampagne har skabt falske nyhedssider samt profiler på tjenester som eksempelvis Twitter, Instagram, Youtube og Facebook.

Iran afviser dog beskyldningerne, ifølge Reuters.

"Beskyldningerne latterlige og er del af den amerikanske offentligheds forsøg på at ændre regimet i Iran, og det er et misbrug af sociale medier," lyder det Alireza Miryousefi, der er talsperson for Irans mission ved FN.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere