Artikel top billede

Facebook lukker over 650 konti forbundet med iransk propaganda

Facebook, Google og Twitter har haft travlt med at lukke ned for aktivitet forbundet med en formodet iransk propagandakampagne. Facebook har fjernet mere end 650 konti.

Facebook, Twitter og Google har lukket for flere hundrede sider og konti, der er kædet sammen med en formodet iransk propagandakampagne.

Det skriver Reuters.

Facebook fører an i antallet af nedlukkede adgange.

Tjenesten har fjernet mere end 650 konti og sider på tværs af Facebook og Instagram.

Twitter har lukket ned for 284 konti.

Reuters er ikke lykkedes med at få en kommentar fra Google.

Den formodede iranske aktivitet blev opdaget af det internationale sikkerhedsfirma Fireye, der melder, at den iranske propagandakampagne har skabt falske nyhedssider samt profiler på tjenester som eksempelvis Twitter, Instagram, Youtube og Facebook.

Iran afviser dog beskyldningerne, ifølge Reuters.

"Beskyldningerne latterlige og er del af den amerikanske offentligheds forsøg på at ændre regimet i Iran, og det er et misbrug af sociale medier," lyder det Alireza Miryousefi, der er talsperson for Irans mission ved FN.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere