Artikel top billede

Twitter-robot skal bekæmpe tilskuerkrisen i Superligaen

En Twitter-robot er det nye våben, der skal bruges til at bekæmpe tilskuerkrisen i den bedste danske fodboldrække. Formålet med profilen er at sørge for, at billetter ikke går til spilde.

De danske Superliga-klubber har i flere år været i krise på tilskuerfronten.

I den forgangene Superliga-sæson kom ingen klubber i nærheden af at have et tilskueregennemsnit, der svarede til bare halvdelen af de respektive klubbers stadionkapacitet.

Brøndby IF toppede listen med et tilskuergennemsnit på 12.629, men FC Helsingør var bundskraber.

Kun 3.431 dukkede i gennemsnit op til nedrykkerens hjemmekampe.

Nu skal Twitter hjælpe med at øge tilskuertallene på de danske Superliga-stadions.

Christian Rothmann, der er formand Danske Fodbold Fanklubber, har oprettet en Twitter-robot med navnet @gratisbilletter, som automatisk retweeter samtlige tweets under hashtagget #færretommesæder.

Det skriver Ritzau.

Læs også: Lance Armstrong måtte betale over 40 millioner til den amerikanske stat - men blev reddet af en række utrolige tech-investeringer: "Det var ren held"

Formålet er, at de fans, der har købt en billet til en Superliga-kamp, men bliver forhindret i at deltage, kan forære deres billet væk på Twitter i stedet for at, billetten ikke tages i brug.

"Det startede med, at der var flere her i feriesæsonen, som havde udbudt deres tomme pladser og gerne ville give billetterne væk til en medfan som en god gerning.Hvis man har en billet eller to i overskud, kan man gå ind på Twitter og skrive, at jeg har en billet til den her kamp i overskud, er der nogle, som godt kunne tænke sig at få den?" siger Christian Rothmann til Ritzau.

Robotten blev taget i brug for første gang i den forgangne weekend, og profilen har allerede videreformidlet billetter mellem fans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere