Artikel top billede

(Foto: Colin Bamford)

Twitter-robot skal bekæmpe tilskuerkrisen i Superligaen

En Twitter-robot er det nye våben, der skal bruges til at bekæmpe tilskuerkrisen i den bedste danske fodboldrække. Formålet med profilen er at sørge for, at billetter ikke går til spilde.

De danske Superliga-klubber har i flere år været i krise på tilskuerfronten.

I den forgangene Superliga-sæson kom ingen klubber i nærheden af at have et tilskueregennemsnit, der svarede til bare halvdelen af de respektive klubbers stadionkapacitet.

Brøndby IF toppede listen med et tilskuergennemsnit på 12.629, men FC Helsingør var bundskraber.

Kun 3.431 dukkede i gennemsnit op til nedrykkerens hjemmekampe.

Nu skal Twitter hjælpe med at øge tilskuertallene på de danske Superliga-stadions.

Christian Rothmann, der er formand Danske Fodbold Fanklubber, har oprettet en Twitter-robot med navnet @gratisbilletter, som automatisk retweeter samtlige tweets under hashtagget #færretommesæder.

Det skriver Ritzau.

Læs også: Lance Armstrong måtte betale over 40 millioner til den amerikanske stat - men blev reddet af en række utrolige tech-investeringer: "Det var ren held"

Formålet er, at de fans, der har købt en billet til en Superliga-kamp, men bliver forhindret i at deltage, kan forære deres billet væk på Twitter i stedet for at, billetten ikke tages i brug.

"Det startede med, at der var flere her i feriesæsonen, som havde udbudt deres tomme pladser og gerne ville give billetterne væk til en medfan som en god gerning.Hvis man har en billet eller to i overskud, kan man gå ind på Twitter og skrive, at jeg har en billet til den her kamp i overskud, er der nogle, som godt kunne tænke sig at få den?" siger Christian Rothmann til Ritzau.

Robotten blev taget i brug for første gang i den forgangne weekend, og profilen har allerede videreformidlet billetter mellem fans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere