Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Colin Bamford)

Twitter-robot skal bekæmpe tilskuerkrisen i Superligaen

En Twitter-robot er det nye våben, der skal bruges til at bekæmpe tilskuerkrisen i den bedste danske fodboldrække. Formålet med profilen er at sørge for, at billetter ikke går til spilde.

De danske Superliga-klubber har i flere år været i krise på tilskuerfronten.

I den forgangene Superliga-sæson kom ingen klubber i nærheden af at have et tilskueregennemsnit, der svarede til bare halvdelen af de respektive klubbers stadionkapacitet.

Brøndby IF toppede listen med et tilskuergennemsnit på 12.629, men FC Helsingør var bundskraber.

Kun 3.431 dukkede i gennemsnit op til nedrykkerens hjemmekampe.

Nu skal Twitter hjælpe med at øge tilskuertallene på de danske Superliga-stadions.

Christian Rothmann, der er formand Danske Fodbold Fanklubber, har oprettet en Twitter-robot med navnet @gratisbilletter, som automatisk retweeter samtlige tweets under hashtagget #færretommesæder.

Det skriver Ritzau.

Læs også: Lance Armstrong måtte betale over 40 millioner til den amerikanske stat - men blev reddet af en række utrolige tech-investeringer: "Det var ren held"

Formålet er, at de fans, der har købt en billet til en Superliga-kamp, men bliver forhindret i at deltage, kan forære deres billet væk på Twitter i stedet for at, billetten ikke tages i brug.

"Det startede med, at der var flere her i feriesæsonen, som havde udbudt deres tomme pladser og gerne ville give billetterne væk til en medfan som en god gerning.Hvis man har en billet eller to i overskud, kan man gå ind på Twitter og skrive, at jeg har en billet til den her kamp i overskud, er der nogle, som godt kunne tænke sig at få den?" siger Christian Rothmann til Ritzau.

Robotten blev taget i brug for første gang i den forgangne weekend, og profilen har allerede videreformidlet billetter mellem fans.
IT-JOB

TP Aerospace Holding A/S

Cloud Operations Engineer

Saab Danmark A/S

Security Architect

Metro Service A/S

IT Business Partner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere