Artikel top billede

Jysk teleselskab tjener styrtende med penge - forbereder sig på et salg

Den sønderjyske televirksomhed IP Nordic havde i fjor et overskud på 20 millioner kroner, og nu kan virksomheden være på vej til at blive solgt.

Det danske teleselskab IP Nordic havde sidste år et overskud på 20 millioner kroner før skat, og nu kan selskabet være på vej mod et salg

Det skriver det danske erhvervsmedie Finans.

Ifølge Finans' oplysninger har selskabet hyret revisionsfirmaet EY, der skal stå for forberedelserne til et salg.

Stiftet af far og søn

IP Nordic der henvender sig til erhvervskunder stammer fra Gråsten i Sønderjylland og blev i 2011 stiftet af Thorben G. Jensen og Charles Ginnerskov, der er far og søn.

Forklaringen på IP Nordics succes skal ifølge Finans findes i virksomhedens egenudviklede it-system, der angiveligt har gjort det muligt at automatisere en lang række ellers løntunge processer.

Det betyder ifølge Finans’ oplysninger at IP Nordic har oplevet en indtjening, som minder om den man normalt ser i softwareselskaber.

"Uden vores eget it-system ville det være svært at skabe en stærk, lønsom forretning for et lille teleselskab, der ikke har de samme stordriftsfordele som konkurrenterne," siger Thorben G. Jensen til Finans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere