Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Lige på trapperne: På disse datoer kan du forvente de splinternye versioner af iOS og macOS

Apple er på trapperne med nye versioner af både iOS og macOS, som ventes klar inden for de kommende uger. Se her, hvad du kan vente dig.

Apple vil efter alt at dømme lancere nye versioner af både iOS og macOS inden for de kommende uger.

Sådan lyder det fra Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, der har regnet på datoerne med baggrund i Apples hidtidige lancerings-politik.

De to nye styresystemer er iOS 12 til iPhone og iPad samt macOS 10.14 ‘Mojave’ til Mac-computere.

Apple udsendte de to systemer i beta-udgaver til udviklerne i begyndelsen af juni samt i generel beta-udgave i slutningen af juni.

“Apple vil levere iOS 12 inden for tre uger og macOS Mojave inden for fire uger, medmindre selskabet dropper den kadence, som det har fulgt i de seneste tre år - og i særdeleshed i de seneste to år,” lyder det fra Computerworlds nyhedsbureau.

Her er datoerne

Apple har i flere år anvendt den årlige iPhone-event til at både at løfte sløret for nye iPhones samt til at fastsætte lanceringsdatoerne for den kommende version af iOS.

Og i de senere år har lanceringen af en ny version af macOS ligget kort tid efter lanceringen af en ny version af iOS.

I 2016 blev iPhone 7 således præsenteret 7. september, ioS 10 kom seks dage senere og macOS 10.12 yderligere en uge efter dette.

Modellen gentog sig i 2017, hvor iPhone 8 og iPhone X blev præsenteret 12. september. Dernæst blev iOS 11 lanceret 19. september og macOS 10.10 High Sierra seks dage senere, 25. september.

Det er ikke sandsynligt, at Apple vil præsentere noget som helst 11. september, der er en slags sørgedag i USA.

Derfor er vurderingen fra vores nyhedsbureau, at Apple vil præsentere nye iPhones 12. september.

Det kan du læse mere om her: Apple på vej med tre nye iPhones - en af dem bliver den største iPhone nogensinde

Præsentationen vil derfor ifølge vurderingen blive fulgt af iOS 12 en uge senere, nemlig 18. september og dernæst udsende macOS 10.14 en uge senere igen, nemlig 25. september.

Læs også:

Disse fire smartphones er de bedste køb lige nu

Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Kinesisk producent overhaler Apple som verdens næststørste smartphone-leverandør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere