Artikel top billede

Lige på trapperne: På disse datoer kan du forvente de splinternye versioner af iOS og macOS

Apple er på trapperne med nye versioner af både iOS og macOS, som ventes klar inden for de kommende uger. Se her, hvad du kan vente dig.

Apple vil efter alt at dømme lancere nye versioner af både iOS og macOS inden for de kommende uger.

Sådan lyder det fra Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, der har regnet på datoerne med baggrund i Apples hidtidige lancerings-politik.

De to nye styresystemer er iOS 12 til iPhone og iPad samt macOS 10.14 ‘Mojave’ til Mac-computere.

Apple udsendte de to systemer i beta-udgaver til udviklerne i begyndelsen af juni samt i generel beta-udgave i slutningen af juni.

“Apple vil levere iOS 12 inden for tre uger og macOS Mojave inden for fire uger, medmindre selskabet dropper den kadence, som det har fulgt i de seneste tre år - og i særdeleshed i de seneste to år,” lyder det fra Computerworlds nyhedsbureau.

Her er datoerne

Apple har i flere år anvendt den årlige iPhone-event til at både at løfte sløret for nye iPhones samt til at fastsætte lanceringsdatoerne for den kommende version af iOS.

Og i de senere år har lanceringen af en ny version af macOS ligget kort tid efter lanceringen af en ny version af iOS.

I 2016 blev iPhone 7 således præsenteret 7. september, ioS 10 kom seks dage senere og macOS 10.12 yderligere en uge efter dette.

Modellen gentog sig i 2017, hvor iPhone 8 og iPhone X blev præsenteret 12. september. Dernæst blev iOS 11 lanceret 19. september og macOS 10.10 High Sierra seks dage senere, 25. september.

Det er ikke sandsynligt, at Apple vil præsentere noget som helst 11. september, der er en slags sørgedag i USA.

Derfor er vurderingen fra vores nyhedsbureau, at Apple vil præsentere nye iPhones 12. september.

Det kan du læse mere om her: Apple på vej med tre nye iPhones - en af dem bliver den største iPhone nogensinde

Præsentationen vil derfor ifølge vurderingen blive fulgt af iOS 12 en uge senere, nemlig 18. september og dernæst udsende macOS 10.14 en uge senere igen, nemlig 25. september.

Læs også:

Disse fire smartphones er de bedste køb lige nu

Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Kinesisk producent overhaler Apple som verdens næststørste smartphone-leverandør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere