Mads Rebsdorf, der er administrerende direktør for Visma Software og Visma e-conomic, ønsker ikke at stille op til interview, men bekræfter i et skriftligt svar, at selskabet lige nu gennemgår kundernes rabatordninger.

Visma e-conomic fjerner rabataftaler hos stribe af kunder: Vil sikre, at "prisen afspejler den værdi, som produktet giver"

Visma e-conomic kontakter lige nu en række af selskabets kunder for at opsige kundernes rabataftaler. Den administrerende direktør bekræfter forløbet, men ønsker ikke at stille op til interview.

Har du eller din virksomhed en rabataftale hos Visma e-conomic, synger den sandsynligvis på sidste vers.

Regnskabsforetagendet ringer i disse dage rundt for at opsige rabataftaler med de kunder, der har sådan en.

Tue Lindblad, medstifter af GoLearn.dk, har ifølge en Linkedin-post, fået sådan et opkald fra Visma e-conomic kundeserviceafdeling, der har navnet Planet Wow.

Navnet henviser, ifølge Visma e-conomic selv, til, at selskabet vil skabe wow-oplevelser for sine kunder.

Og noget tyder på, at Tue Lindblad fik sig en wow-oplevelse, da han tog telefonen, omend det næppe er den slags oplevelser, Visma e-conomic har tænkt på, da selskabet navngav sin kundeserviceafdeling.

Her bliver Tue Lindblad fortalt, at den rabatordning han har på 15 procent vil bortfalde.

"Vi føler faktisk, vores produkt er alle pengene værd, så vi synes egentlig, det er meget fair, at du betaler fuld pris. Det gør du vel egentlig også?," lød det ifølge Linkedin-opslaget fra kundeservicemedarbejderen, der angiveligt også fortalte, at rabatordningerne ville bortfalde for alle Visma e-conomics kunder.

Hele Linkedin-opslaget kan ses her. Visma e-conomic bekræfter gennemgang af rabataftaler
Computerworld har bedt om at få et interview med Visma e-conomic, men selskabet ønsker ikke at stille op til interview.

I et skriftligt svar fra Mads Rebsdorf, der er administrerende direktør for Visma Software og Visma e-conomic, bekræfter selskabet, at det lige nu gennemgår kundernes rabatordninger.

Det er de færreste kunder, der er berørt, men de berørte vil alle blive kontaktet personligt, lyder det.

"Det er korrekt, at vi er ved at gennemgå gamle rabataftaler for en lille gruppe af vores kunder. Der er ikke tale om generelle prisændringer, men ophør af nogle enkelte rabataftaler. Det drejer sig om en ganske lille gruppe kunder, under en procent af vores samlede kundebase, som vi kontakter personligt og tager en dialog med for at sikre, at prisen afspejler den værdi, produktet giver," står der i det skriftlige svar fra Mads Rebsdorf.

Computerworld har bedt Visma e-conomic forholde sig til om, udmeldingen fra kundeservicemedarbejderen om, at selskabet føler, 'at produktet er alle pengene værd, og kunderne derfor også skal betale fuld pris,' er den officiele holdning hos koncernen.

Det har selskabet ikke ønsket at besvare.

Tue Lindblad er ikke vendt tilbage på Computerworlds henvendelser.
Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.