Artikel top billede

Johan Broman, head of AWS Solutions Architecture, slår fast, at AWS lever op til alle regler. Foto: Christoffer Lund-Hansen

Danske forældre bekymrede over Amazon-aftale - men Amazon garanterer for datasikkerhed: "Der er ingen gråzoner. Vi lever op til reglerne"

Interview: Der er ingen grund til bekymring, selvom driften af Aula-systemet, er placeret uden for Danmarks grænser. "Når vi får de her spørgsmål om sikkerhed og compliance, oplever vi, at spørgsmålene ofte skyldes rygter eller misforståelser i markedet. Når vi så kigger på de specifikke krav hos kunderne, har vi ingen problemer med at opfylde dem," lyder det fra AWS, der også håndterer data fra den danske regering.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor danske forældre ikke skal være bekymret over, at driften af Aula ligger uden fort Danmarks grænser
  • Se eksempler på hvilke andre data selskaber, AWS håndterer følsomme data for
  • Indblik i hvordan AWS prioriterer sikkerhed
632
3:15 min
"Der er ingen gråzoner. Vi lever op til reglerne."

Ordene kommer fra Johan Broman, head of AWS Solutions Architecture.

Med de ord gør Amazon Web Services (AWS) det klart, at selskabets kunder ikke behøver at frygte for, hvordan deres data opbevares.

Det betyder også, at danske forældre ikke bør bekymre sig om udsigten til, at driften af den nye kommunikationsplatform til landets folkeskoler, Aula, vil blive placeret i Europa, men uden for Danmarks grænser.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Zoom i frontalangreb mod Teams og Slack: Se hvordan de nye features bringer Zoom-tjenesten ind på kontorerne

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Trak sig for to år siden: Nu vender Klaus Holse tilbage til posten som bestyrelsesformand for EG

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

It-sikkerhedsekspert maner til besindighed om politiets mulige brug af ansigtsgenkendelse og Clearview AI: "Jeg tror ikke på, at vi kan stoppe det"


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.