Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Johan Broman, head of AWS Solutions Architecture, slår fast, at AWS lever op til alle regler. Foto: Christoffer Lund-Hansen

Danske forældre bekymrede over Amazon-aftale - men Amazon garanterer for datasikkerhed: "Der er ingen gråzoner. Vi lever op til reglerne"

Interview: Der er ingen grund til bekymring, selvom driften af Aula-systemet, er placeret uden for Danmarks grænser. "Når vi får de her spørgsmål om sikkerhed og compliance, oplever vi, at spørgsmålene ofte skyldes rygter eller misforståelser i markedet. Når vi så kigger på de specifikke krav hos kunderne, har vi ingen problemer med at opfylde dem," lyder det fra AWS, der også håndterer data fra den danske regering.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor danske forældre ikke skal være bekymret over, at driften af Aula ligger uden fort Danmarks grænser
  • Se eksempler på hvilke andre data selskaber, AWS håndterer følsomme data for
  • Indblik i hvordan AWS prioriterer sikkerhed
632
3:15 min
"Der er ingen gråzoner. Vi lever op til reglerne."

Ordene kommer fra Johan Broman, head of AWS Solutions Architecture.

Med de ord gør Amazon Web Services (AWS) det klart, at selskabets kunder ikke behøver at frygte for, hvordan deres data opbevares.

Det betyder også, at danske forældre ikke bør bekymre sig om udsigten til, at driften af den nye kommunikationsplatform til landets folkeskoler, Aula, vil blive placeret i Europa, men uden for Danmarks grænser.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter