Artikel top billede

Sådan har Martin Thorborg og Toke Kruse tjent deres penge: Billy-ejer scorede kassen på et næsten ukendt Powerpoint-eventyr

De to danske iværksættere Martin Thorborg og Toke Kruse har hver især stiftet adskillige danske virksomheder. Nogle med større succes end andre.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få historien om Toke Kruses amerikanske Powerpoint-eventyr
  • Få svaret på hvordan Toke Kruse og Martin Thorborg har tjent deres penge
  • Få overblikket over de to iværksætteres selskaber
1.315
6:45 min
Gennem de seneste fem år har de to danske iværksættere Martin Thorborg og Toke Kruse udkæmpet et blodigt slag om det danske marked for økonomisystemer.

De to kombattanter, der henholdsvis har stiftet økonomisystemerne Dinero og Billy, er begge kendt som nogle af Danmarks mest toneangivende og farverige iværksættere, der har stiftet adskillige virksomheder.

Martin Thorborgs meritter er uden tvivl de mest kendte. Allerede i 90’erne blev han kendt som stifter af den danske søgemaskine Jubii.

Men hvad de færreste er klar over er, at en del af den store regnskabskrig mellem Dinero og Billy blev finansieret via et relativt ukendt amerikansk Powerpoint-eventyr, som Toke Kruse startede allerede i 2009.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter lang tids tøven ruller kunderne nu ind på SAP S/4: "Vi har fået flere nye S/4-sager i det seneste halve år, end vi havde af S/4-kunder i forvejen"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk hotelplatform efter fem dage langt ransomware-angreb: “Vi har lige fået at vide, at vi har 100 procent recovery på alle data”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk booking-portal ramt af ransomware-angreb: Forhandler med hackere om betaling af løsesum

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Medstifter og COO Camilla Ley Valentin stopper i Queue-It


Premium
Efter lang tids tøven ruller kunderne nu ind på SAP S/4: "Vi har fået flere nye S/4-sager i det seneste halve år, end vi havde af S/4-kunder i forvejen"
En af de absolut største SAP-partnere i verden og på dansk jord, det tidligere Itelligence, nu NTT Data Business Solutions, ser markant fremgang i antallet af S/4HANA-projekter. Overgangen til SAP's nyeste ERP-motor har ladet vente på sig, men ser nu ud til for alvor at rykke. "Vi har fået flere nye S/4-sager i det seneste halve år, end vi havde af S/4-kunder i forvejen," siger direktør Per Falck Jensen.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.