Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Fra oktober ændrer Apple App Store

Alle apps i App Store skal ledsages af en privatlivspolitik med en række specifikke krav. Skræingsdatoen er 3. oktober.

3. oktober bliver en skelsættende dato for Apple-brugere verden over.

Fra den dato vil nye apps og opdateringer til eksisterende apps kun være tilgængelig i Apples App Store, hvis der medfølger en privatlivspolitik.

Det oplyser Apple, der også specifikt har udgivet en vejledning til, hvordan udbyderne af apps kan udføre processen.

Læs også: Apple løfter sløret: Så mange skal arbejde på datacenteret i Viborg

Hvordan privatlivspolitikken udformes blander Apple sig ikke direkte i, men det er et krav, at privatlivspolitikken indeholder informationer om, hvilke brugerdata den pågældende app indsamler, hvordan de indsamlede data bruges efterfølgende samt hvordan dataindsamlingen foregår.

Derudover skal privatlivspolitikken også oplyse brugerne om, hvordan de trækker deres accept af privatlivspolitikken tilbage og får slettet de indsamlede data.

Læs også: Apple sætter verdensrekord: Selskabet er nu mere end 1000 milliarder dollar værd




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere