Artikel top billede

Microsoft opgraderer Office 365 Home og Personal : Understøtter flere brugere og enheder

Office 365 Home og Personal får en lille opdatering denne uge, som vil gøre det muligt at installere Microsofts kontorpakke på flere enheder.

Microsofts populære Office 365 Home kontorpakke vil blive mere anvendelig i fremtiden, for Microsofts vil fra 2. oktober fjerne nogle begrænsninger ved antallet af brugere og enheder som er inkluderet i abonnementet.

I dag inkluderer Office 365 Home pakken op til 5 brugere og 10 enheder per abonnement. Disse begrænsninger vil fremover løftes til 6 brugere og et ubegrænset antal enheder.

Med skiftet vil Microsoft en ekstra terabyte cloud-data i OneDrive-skyen til den ekstra brugere. I alt vil en Office 365 Home licens inkludere op til 6TB OneDrive lager.

Prisen på Home-abonnementet vil forblive uændret. I dag løber en licens op i 799 kroner om året for Office 365 Home. Det oplyser Microsoft på selskabets Office 365-blog.

Billigste Office-pakke, 365 Personal licensen, får også en opdatering, hvor op til fem enheder kan benyttes samtidigt, fremfor de gældende vilkår, hvor en bruger kun kan anvende licensen på en pc, tablet og en smartphone.

Office 365 Home og Personal pakken inkluderer programmerne Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, OneDrive samt Skype.

Se også: Her kan det nye Microsoft Office afprøves – Microsoft lover, at det er hurtigere og enklere

Prisstigninger til øvrige Office-produkter

Mens husstande og familier kan nyde godt af den udvidede pakke, kan andre Office-brugere se frem til prisstigninger fra næste måned.

Fra oktober måned vil Microsoft indføre en prisstigning på 10 procent på selskabets Office 2019 i forhold til forgængeren.

Læs også:
10 procent prishop på Office 2019: Microsoft skubber på for at få kunderne over på cloud
Microsoft ændrer priser og pakkeløsninger for Windows 10 Enterprise: Kunderne skal presses over på betaling for hver enkelt bruger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere