Artikel top billede

Microsoft opgraderer Office 365 Home og Personal : Understøtter flere brugere og enheder

Office 365 Home og Personal får en lille opdatering denne uge, som vil gøre det muligt at installere Microsofts kontorpakke på flere enheder.

Microsofts populære Office 365 Home kontorpakke vil blive mere anvendelig i fremtiden, for Microsofts vil fra 2. oktober fjerne nogle begrænsninger ved antallet af brugere og enheder som er inkluderet i abonnementet.

I dag inkluderer Office 365 Home pakken op til 5 brugere og 10 enheder per abonnement. Disse begrænsninger vil fremover løftes til 6 brugere og et ubegrænset antal enheder.

Med skiftet vil Microsoft en ekstra terabyte cloud-data i OneDrive-skyen til den ekstra brugere. I alt vil en Office 365 Home licens inkludere op til 6TB OneDrive lager.

Prisen på Home-abonnementet vil forblive uændret. I dag løber en licens op i 799 kroner om året for Office 365 Home. Det oplyser Microsoft på selskabets Office 365-blog.

Billigste Office-pakke, 365 Personal licensen, får også en opdatering, hvor op til fem enheder kan benyttes samtidigt, fremfor de gældende vilkår, hvor en bruger kun kan anvende licensen på en pc, tablet og en smartphone.

Office 365 Home og Personal pakken inkluderer programmerne Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, OneDrive samt Skype.

Se også: Her kan det nye Microsoft Office afprøves – Microsoft lover, at det er hurtigere og enklere

Prisstigninger til øvrige Office-produkter

Mens husstande og familier kan nyde godt af den udvidede pakke, kan andre Office-brugere se frem til prisstigninger fra næste måned.

Fra oktober måned vil Microsoft indføre en prisstigning på 10 procent på selskabets Office 2019 i forhold til forgængeren.

Læs også:
10 procent prishop på Office 2019: Microsoft skubber på for at få kunderne over på cloud
Microsoft ændrer priser og pakkeløsninger for Windows 10 Enterprise: Kunderne skal presses over på betaling for hver enkelt bruger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere