Artikel top billede

Microsoft opgraderer Office 365 Home og Personal : Understøtter flere brugere og enheder

Office 365 Home og Personal får en lille opdatering denne uge, som vil gøre det muligt at installere Microsofts kontorpakke på flere enheder.

Microsofts populære Office 365 Home kontorpakke vil blive mere anvendelig i fremtiden, for Microsofts vil fra 2. oktober fjerne nogle begrænsninger ved antallet af brugere og enheder som er inkluderet i abonnementet.

I dag inkluderer Office 365 Home pakken op til 5 brugere og 10 enheder per abonnement. Disse begrænsninger vil fremover løftes til 6 brugere og et ubegrænset antal enheder.

Med skiftet vil Microsoft en ekstra terabyte cloud-data i OneDrive-skyen til den ekstra brugere. I alt vil en Office 365 Home licens inkludere op til 6TB OneDrive lager.

Prisen på Home-abonnementet vil forblive uændret. I dag løber en licens op i 799 kroner om året for Office 365 Home. Det oplyser Microsoft på selskabets Office 365-blog.

Billigste Office-pakke, 365 Personal licensen, får også en opdatering, hvor op til fem enheder kan benyttes samtidigt, fremfor de gældende vilkår, hvor en bruger kun kan anvende licensen på en pc, tablet og en smartphone.

Office 365 Home og Personal pakken inkluderer programmerne Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, OneDrive samt Skype.

Se også: Her kan det nye Microsoft Office afprøves – Microsoft lover, at det er hurtigere og enklere

Prisstigninger til øvrige Office-produkter

Mens husstande og familier kan nyde godt af den udvidede pakke, kan andre Office-brugere se frem til prisstigninger fra næste måned.

Fra oktober måned vil Microsoft indføre en prisstigning på 10 procent på selskabets Office 2019 i forhold til forgængeren.

Læs også:
10 procent prishop på Office 2019: Microsoft skubber på for at få kunderne over på cloud
Microsoft ændrer priser og pakkeløsninger for Windows 10 Enterprise: Kunderne skal presses over på betaling for hver enkelt bruger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere