Artikel top billede

ATP og PFA køber ejendomsmæglernes software-leverandør

ATP og PFA investerer sammen i danske C&B Systemer, der leverer software til de danske ejendomsmæglere. Selskaberne oplyser ikke prisen.

De to danske pensionskasser ATP og PFA har sammen købt majoritetsandelen i det danske softwareselskab, C&B Systemer, der er bedst kendt for at levere it-systemer til de danske ejendomsmæglere.

Opkøbet sker via pensionskassernes kapitalfond VIA Equity.

"I VIA equity har vi specialiseret os i at indgå IT-partnerskaber, og med vores store erfaring på netop dette område er vi overbeviste om, at vi kan bidrage betydeligt til at udvikle C&B’s i forvejen stærke forretning yderligere. Vi er imponeret over C&B Systemers ledelse og medarbejderes evne til at spotte innovative digitale tendenser og omsætte dem til løsninger til et marked i rivende udvikling," lyder det i en pressemeddelelse fra Benjamin Kramarz, der er partner hos VIA Equity.

Benjamin Kramarz træder samtidigt ind i C&B Systemers bestyrelse, mens selskabets grundlægger Bjarne Hansen træder ud efter 40 år.

Ledelsen af virksomheden overtages af selskabets nuværende strategidirektør og anden generation i den familieejede virksomhed, Tina Ørholm, som også fortsat vil være medejer sammen med Thomas Hansen.

C&B Systemer beskæftiger 60 medarbejdere, men ønsker ikke at oplyse prisen for handlen.

Læs også: Stort it-system fra Netcompany ramt af problemer: Tusindsvis af danskere har været ramt

ATP's anden it-investering på under en måned

C&B Systemer understøtter alle processer i forbindelse med køb og salg af fast ejendom samt ejendomsmæglernes salgsfremmende opgaver, og selskabet er langt fra det første it-selskab, som ATP investerer i i 2018.

I slutningen af august hentede danske Visiopharm, der udvikler software til billedanalyse af celler til brug i kræftdiagnostik, en kapitalindsprøjtning på 100 millioner kroner.

Her var ATP den største bidragsyder ved at stå bag næsten halvdelen af den samlede pulje ved at skyde 45 millioner kroner i selskabet.

Det kan du læse mere om her: Dansk software-selskab henter investering på 100 millioner kroner forud for børsnotering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere