Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

OnePlus præsenterer nyt produkt: Vil nu sælge fjernsyn

Den kinesiske mobilproducent Oneplus udvider nu for første gang produktporteføljen med andet end mobiltelefoner. Selskabet vil nemlig til at sælge fjernsyn.

Kinesiske OnePlus er ikke længere kun en mobilproducent. Selskabet skriver nemlig i en pressemeddelelse, at man nu også vil begynde at sælge fjernsyn.

"Vores erfaring giver os en fordel i det nye segment, og vi glæder os til at udforske mulighederne for den helt forbundne brugeroplevelse, der kan forbedre folks hverdag," lyder det fra Oneplus' direktør, Pete Lau.

Selskabet har udmærket sig ved at sælge en af de billigste telefoner på markedet sammenlignet med konkurrenterne.

Læs også: Smugkig: Her er den nye OnePlus 6 – endnu en lovende, prisstærk mobilstjerne fra Kina

OnePlus fortæller ikke noget om prisen for det kommende fjernsyn, men hvis det nye produkt følger mobilprodukterne, kan brugerne måske se frem til billigere fjernsyns..

Selskabets debuttelefon, Oneplus One, kostede nemlig under halvdelen af hvad konkurrenterne fra Samsung, HTC, Sony og LG solgte deres toptelefoner for.

Læs også: Årets mest hypede Androidtelefon kan nu købes - men kun i én time

Gode salgstal for smartphones

Selskabet har ellers ikke haft problemer på smartphone-markedet.

Den nyeste mobilmodel solgte nemlig en million enheder på bare 22 dage. Det er tre gange hurtigere end den forrige model.

Det er dog stadig ikke salgstal, der kan sammenligne sig med konkurrenterne hos Apple og Samsung.

Læs også: Mobilproducenten OnePlus sælger smartphones tre gange hurtigere end sidste år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere