Artikel top billede

OnePlus præsenterer nyt produkt: Vil nu sælge fjernsyn

Den kinesiske mobilproducent Oneplus udvider nu for første gang produktporteføljen med andet end mobiltelefoner. Selskabet vil nemlig til at sælge fjernsyn.

Kinesiske OnePlus er ikke længere kun en mobilproducent. Selskabet skriver nemlig i en pressemeddelelse, at man nu også vil begynde at sælge fjernsyn.

"Vores erfaring giver os en fordel i det nye segment, og vi glæder os til at udforske mulighederne for den helt forbundne brugeroplevelse, der kan forbedre folks hverdag," lyder det fra Oneplus' direktør, Pete Lau.

Selskabet har udmærket sig ved at sælge en af de billigste telefoner på markedet sammenlignet med konkurrenterne.

Læs også: Smugkig: Her er den nye OnePlus 6 – endnu en lovende, prisstærk mobilstjerne fra Kina

OnePlus fortæller ikke noget om prisen for det kommende fjernsyn, men hvis det nye produkt følger mobilprodukterne, kan brugerne måske se frem til billigere fjernsyns..

Selskabets debuttelefon, Oneplus One, kostede nemlig under halvdelen af hvad konkurrenterne fra Samsung, HTC, Sony og LG solgte deres toptelefoner for.

Læs også: Årets mest hypede Androidtelefon kan nu købes - men kun i én time

Gode salgstal for smartphones

Selskabet har ellers ikke haft problemer på smartphone-markedet.

Den nyeste mobilmodel solgte nemlig en million enheder på bare 22 dage. Det er tre gange hurtigere end den forrige model.

Det er dog stadig ikke salgstal, der kan sammenligne sig med konkurrenterne hos Apple og Samsung.

Læs også: Mobilproducenten OnePlus sælger smartphones tre gange hurtigere end sidste år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere