Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

OnePlus præsenterer nyt produkt: Vil nu sælge fjernsyn

Den kinesiske mobilproducent Oneplus udvider nu for første gang produktporteføljen med andet end mobiltelefoner. Selskabet vil nemlig til at sælge fjernsyn.

Kinesiske OnePlus er ikke længere kun en mobilproducent. Selskabet skriver nemlig i en pressemeddelelse, at man nu også vil begynde at sælge fjernsyn.

"Vores erfaring giver os en fordel i det nye segment, og vi glæder os til at udforske mulighederne for den helt forbundne brugeroplevelse, der kan forbedre folks hverdag," lyder det fra Oneplus' direktør, Pete Lau.

Selskabet har udmærket sig ved at sælge en af de billigste telefoner på markedet sammenlignet med konkurrenterne.

Læs også: Smugkig: Her er den nye OnePlus 6 – endnu en lovende, prisstærk mobilstjerne fra Kina

OnePlus fortæller ikke noget om prisen for det kommende fjernsyn, men hvis det nye produkt følger mobilprodukterne, kan brugerne måske se frem til billigere fjernsyns..

Selskabets debuttelefon, Oneplus One, kostede nemlig under halvdelen af hvad konkurrenterne fra Samsung, HTC, Sony og LG solgte deres toptelefoner for.

Læs også: Årets mest hypede Androidtelefon kan nu købes - men kun i én time

Gode salgstal for smartphones

Selskabet har ellers ikke haft problemer på smartphone-markedet.

Den nyeste mobilmodel solgte nemlig en million enheder på bare 22 dage. Det er tre gange hurtigere end den forrige model.

Det er dog stadig ikke salgstal, der kan sammenligne sig med konkurrenterne hos Apple og Samsung.

Læs også: Mobilproducenten OnePlus sælger smartphones tre gange hurtigere end sidste år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere